*** Rectilinear Correction
Aktif edersen, mouse ile düz bir çizgi çekmek istediğinde elin titrese bile mouse görmezden gelerek dümdüz bir hareket olarak yol alır. Alttaki videoda kısaca açık ve kapalı halini örneklendirmiş. Ben çizim - grafik amaçlı kullanmadığım için, tam hakimiyet amacıyla bu ayarı kapalı kullanıyorum.
*** Ripple Correction
Mouse' unu çok yüksek DPI seviyelerinde kullanıyorsan daha kontrollü bir şekilde hareketler yapabilmen için bu ayar senin hareketlerinde düzeltme yapıyor. Yüksek DPI aldığında ekrandaki ok simgesi çıldırmış gibi oluyor, zaptedemiyorsun, onu kontrol altına alıyor. Bu işlem mouse işlemcisine yüklendiğinden oyunlarda input lag denilen gecikmeye neden oluyor. Ben kapalı olarak kullanıyorum. Bununla ilgili daha detaylı bilgi de alttaki videoda var.
*** "Share" sekmesindeki paylaşılan profilleri indir dediğinde, en baştaki sekme olan "mouse" kısmına geri gel ve sağ altta "configuration" kısmına tıkla, indirdiğin profilleri o kısma atıyor. Tek tık ile kendi profilin ve indiriğin profiller arasında geçiş yapabilirsin. Ben kendi ayarlarımı belirlediğim için başka profillere geçiş yapmıyorum. Herkesin kendi kas hafızası ve kullanım alışkanlığı farklı olduğundan, başkasının kullanım düzeni bana yaramaz
*** Batarya ömrünü gösteren pil simgesi değişmiyor, programın arayüzü bu şekilde, başka tema yok, belki ileride gelecek güncellemeler ile o kısma el atabilirler. Basit bir ingilizce ile veya çeviri kullanarak
[email protected] adresine pil simgesi ile ilgili geri bildirim yaparsan dikkate alabilirler.