Neler Yeni

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berkay baba
Kanka linke tıklıyorum çark falan çıkmıyor direkt 30 küsür tl görünüyo üstüne tıklayıp açtığımda da kendi fiyatı görünüyo

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,130
İsim
Mehmetcan
Kanka linke tıklıyorum çark falan çıkmıyor direkt 30 küsür tl görünüyo üstüne tıklayıp açtığımda da kendi fiyatı görünüyo
Knk Önce uygulamayı tamamen sil cihazdan Sonra GooglePlay'de hesaplar kısmından hesap degiştir temuyu hiç indirmedigin bir hesap Sonra arkadaşın bir önceki sayfada yazdığı mesajdaki linki'e tıklayın Sonra çark gelince çarpıya basın sonra Ürüne tıkla playstor'da temu sayfadına atacak ordan temuyu indir Sonra Uygulama otomotik açılacak hespa gir falan derse girme başta seni mouse indiriminin olduğu sayfaya atacak oraya gir Sonra Ajazz 159 Pro modelini seç (32TL olan Dual model pro modeli 170TL yazıyor) sonra Adres vs. Girmeninisteyecek gir sonra hesap aç diyecek ordan google hesabı ile bağlanı seç sonra hiç temu'ya kaydolmadıgın Bir Google hesabı ile bağlan

Not:
Tavsiyem her şeyi yapmadan önce Google'a My activitiy yazıp ilk siteye grip verilirinin tamamını sil
Sonra Chrome geçmişine gir Geçmişi temizle ekranında gelişmişi seç sonra zaman kısmından "tüm zamanları" mı ne yazan Seçeneği seç sonra çerezler vs. Ne yaz8yorsa tüm kutucukları tikle ve En son temizle de

Bu sayede daha temiz olur

Ürün vergiyle beraber 800TL'ye geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berkay baba
Kardeşim Allah razı olsun aldım az önce çok teşekkür ederim büyük sevap işlediniz vallaha
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim Allah razı olsun aldım az önce çok teşekkür ederim büyük sevap işlediniz valla
Knk Önce uygulamayı tamamen sil cihazdan Sonra GooglePlay'de hesaplar kısmından hesap degiştir temuyu hiç indirmedigin bir hesap Sonra arkadaşın bir önceki sayfada yazdığı mesajdaki linki'e tıklayın Sonra çark gelince çarpıya basın sonra Ürüne tıkla playstor'da temu sayfadına atacak ordan temuyu indir Sonra Uygulama otomotik açılacak hespa gir falan derse girme başta seni mouse indiriminin olduğu sayfaya atacak oraya gir Sonra Ajazz 159 Pro modelini seç (32TL olan Dual model pro modeli 170TL yazıyor) sonra Adres vs. Girmeninisteyecek gir sonra hesap aç diyecek ordan google hesabı ile bağlanı seç sonra hiç temu'ya kaydolmadıgın Bir Google hesabı ile bağlan

Not:
Tavsiyem her şeyi yapmadan önce Google'a My activitiy yazıp ilk siteye grip verilirinin tamamını sil
Sonra Chrome geçmişine gir Geçmişi temizle ekranında gelişmişi seç sonra zaman kısmından "tüm zamanları" mı ne yazan Seçeneği seç sonra çerezler vs. Ne yaz8yorsa tüm kutucukları tikle ve En son temizle de

.

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Eren n

Not:

hocam dediğinizi yaptım ama giriş yapmadan ekletmiyor giriş yapınca da bu cihazda kullandınız diyor google play hesabını falan değiştirdim geçmişi sildim olmadı

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,447
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
hocam dediğinizi yaptım ama giriş yapmadan ekletmiyor giriş yapınca da bu cihazda kullandınız diyor google play hesabını falan değiştirdim geçmişi sildim olmadı
varsa farklı cihaz deneyin, işlemlere başalmadan önce uygulamanın inik olmadığına emin olun. Ve çarkı çevirip kapatın. Çark ile işimiz yok. Sıfır hesap şart değil

atlasssz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kayra Atlas
Ürünün stokları bitti heralde başka satıcı satıyor ama ondada kupon yok

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,447
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun

babaxde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren
arkadaşlar herşeyi denedim ama olmuyor 700 liralık kupon gösteriyor 5 tane yeni mail ile denedim denedikten sonra sadece yeni kullanıcılar içindir yazısı çıkıp kuponu vermiyor nasıl yapıcaz bu işi yav

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Alkame
arkadaşlar herşeyi denedim ama olmuyor 700 liralık kupon gösteriyor 5 tane yeni mail ile denedim denedikten sonra sadece yeni kullanıcılar içindir yazısı çıkıp kuponu vermiyor nasıl yapıcaz bu işi yav
Aynı wifi veya mobil veri ayrıca aynı cihazda bu işlemleri yapmandan dolayı vermemiş olabilir
Annemin telefonda denemek için uğraştım olmadı aynı wifiye bağlı olduğumuzdan dolayı vermediğini düşünürüm. 8k lı modelde indirim tekrar başlarsa babamın telefondan deneyeceğim son ihtimal.
Diğer yöntemlerdeki telefonu sıfırlama gibi şeylerle uğraşmam varsa hiç temu olmamış cihazla alırım yoksa da almam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,805
Üyeler
170,259
Son üye
cagan2929
Top Bottom