🔥İndirim TEMU AJ159PRO Ve Attack Shark R1 32.99 Tl yeni link

Saçma şekilde yaptım ama 800 TL bir öğrenci için çok evet şu absürt vergiler yüzünden baya vergi bindirmişler yapıcak bir şey yok emektar mouse ile devam.
vergiler standart fiyat üzerinden hesaplanıyor . Normal fiyat 1050 tl %60 vergi ekleniyor.
değeri 1600 tl mousun yarı fiyatına oldukça mantıklı. Tekrar söylüyom bu paraya rampage yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arakdaşlara hediye etmek için 3 tane aldım kendimde kullanıyom

Ne yaptın tam olarak nasıl yaptın
Ana hesabım vardı çıkış yaptım 3-4 tane yeni hesaba girdim tekrar ana hesaba geçince oldu.

vergiler standart fiyat üzerinden hesaplanıyor . Normal fiyat 1050 tl %60 vergi ekleniyor.
değeri 1600 tl mousun yarı fiyatına oldukça mantıklı. Tekrar söylüyom bu paraya rampage yok

arakdaşlara hediye etmek için 3 tane aldım kendimde kullanıyom
Param olsada alsam dedim.

Asla olmuyor, pes ettim.
Çok garip olması lazım aslında ben farklı cihazdan tekte yapmıştım Uygulamayı silip linke bastım orada 32 tl yazıyor ztn sonra hesap istiyor ondan sonra 32.99 dan alınıyor olması lazım

banada olmuyor 7 hesap mobil veri başka telefon bissürü şey denedim olmuyor bize vermiyor temu neyse yeni legion m300s almıştım onu kullanırım.

Ben hiç sipariş oluşturmadım ve 1014 TL görünüyor buna harici vergi ödeyecek miyim ben ?

en son kart girme ekranına kadar gidin hala 1014 se vergi dahil fiyattır
159pro ile 169pro arasında çok fark var mıdır ya da 159pro ile apex arasında şuan razer deathadder v2 mini kullanıyorum ve tıklama gecikmesi dünyada en düşük mouselardan birisi çoğu 5-6K lık mouse da bile bu kadar düşük gecikme yok

Ben bi bakayım dedim 34tl civarı gözüktü şansıma neyse tekrar alayım dedim siyahı aldım mfjdjsldjjejd

• Hahaha
Reaksiyonlar: Tykg
159pro ile 169pro arasında çok fark var mıdır ya da 159pro ile apex arasında şuan razer deathadder v2 mini kullanıyorum ve tıklama gecikmesi dünyada en düşük mouselardan birisi çoğu 5-6K lık mouse da bile bu kadar düşük gecikme yok
aj169 pro yokki anlamadım

Geri