KlavyeAdam
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
Tasarım olarak hoş duruyorlar ama tutukluk yapma olayı var diyolarRgb ve farklı keycapli olan halini evet.
Tasarım olarak hoş duruyorlar ama tutukluk yapma olayı var diyolarRgb ve farklı keycapli olan halini evet.
Bende hiç denk gelmedi, tutukluluk en pahalı rapid trigger klavyelerde de bazen olabiliyor onun bu modele has olma durumu yok.Tasarım olarak hoş duruyorlar ama tutukluk yapma olayı var diyolar
koleksiyon için aldım ben de rgb yok ama önemli değil keycaps değişir kutularım heraldeBende hiç denk gelmedi, tutukluluk en pahalı rapid trigger klavyelerde de bazen olabiliyor onun bu modele has olma durumu yok.
Kanka sigaram,alkolüm veya gece hayatım yok ben böyle şeylerden zevk alıyorum ya iyi yaptın sende. Kullanır hevesini alır falan satarsın sonra. Yeni modeli çıkar onu alırısn. Zevk tamamen.koleksiyon için aldım ben de rgb yok ama önemli değil keycaps değişir kutularım heralde
Bende öyle son kez stok varken babama sordum dedim baba bütçemiz ne durumda uygun klavye var nasılsa bir daha gelir kafası ile ısrar etmedim fazla sonra çok vurdum kafamı ama daha sonra sonra herkesin ağzında aula olunca soğudum iyiceBenim yaptığım en büyük hata f75i almamaktı büyük pişmanlık duyuyorum haladaha umarım bu da öyle bi cihaz değildir
Bi link atayım kontrol etrapid trigger olan klavyelerde kablosuz olmuyor sömürüyor şarjı buda hotswaptır yuksek ihtimal
Kaça satiyosunRgb ve farklı keycapli olan halini evet. Koleksiyon yapıyorum ama o ara aldığım fazla olanlarıda satmam gerekiyor farklı klavyeler dizdiğim için. Bazen oyun fuarlarından farklı türde şeyler alıyorum. Değişiyor yani.
Kalmadı kankam valla.Kaça satiyosun
aynen öyle benimde o şekil paramı bunlara yatırmak daha iyi geliyorKanka sigaram,alkolüm veya gece hayatım yok ben böyle şeylerden zevk alıyorum ya iyi yaptın sende. Kullanır hevesini alır falan satarsın sonra. Yeni modeli çıkar onu alırısn. Zevk tamamen.
Tekrardan hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasib olsun.aynen öyle benimde o şekil paramı bunlara yatırmak daha iyi geliyor
teşekkür ederim siz de klavyelerinizi güzel günlerde kullanırsınız inşallahTekrardan hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasib olsun.
Allah razı olsun sana daha iyileri nasib olur inşallah.teşekkür ederim siz de klavyelerinizi güzel günlerde kullanırsınız inşallah
Oldschool biri olarak her gördüğümde ben de aynı şeyi düşünüyorum.Nedir şu yarım yamalak işlevsiz klavye sevginiz anlamadım ki![]()