Beleş mala çullanıyormuşum gibi hissettim ben o sırada alabiliyorken alamayan da alabiliyor hocam geçen stoklarda 1 tane alabildim 1 tane yedek diğerlerini arkadaşa falan alıcam millete böyle tepki vererek açıklamaya maruz bırakıyorsunuzBırakın da alamayan alsın.
Ne açgözlülük bu anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 1 tane alıcam tamam. Umarım açilir.
Yoo ne alaka o kadar stokta kalan bir ürünü alamayıp fazla alanlara laf atmak ne kadar doğruBu olmaz numara lazım diyor.
Kızdırmaya calisiyorsan boşuna. Az daha uğrasirsan modlara yollayacağım kasıtlı kiskirtmaya çalışıyor diye
keycapslerin linkÇok kötü beyler alıp napacaksınız(!)
1 tane bana ayirinda hocamYoo ne alaka o kadar stokta kalan bir ürünü alamayıp fazla alanlara laf atmak ne kadar doğru
bide o hangi renk hocam driverdan mi ayarladiniz bende yok oyle renkÇok kötü beyler alıp napacaksınız(!)
dostum, kendi keycapsleri ile gece tuşlar gözüküyor mu? pudingleri ona göre iptal edicemÇok kötü beyler alıp napacaksınız(!)
gozukuyor hocamdostum, kendi keycapsleri ile gece tuşlar gözüküyor mu? pudingleri ona göre iptal edicem
gözükmüyor pudingleri iptal etme muazzam gözüküyorlar f75 üzeirndedostum, kendi keycapsleri ile gece tuşlar gözüküyor mu? pudingleri ona göre iptal edicem
https://share.temu.com/LepAHvOMC9A bitmiş stokkeycapslerin link
1 tane bana ayirinda hocam
bide o hangi renk hocam driverdan mi ayarladiniz bende yok oyle renk
bildiğimiz beyaz renk ekstra bir şey yapmadımkeycapslerin link
1 tane bana ayirinda hocam
bide o hangi renk hocam driverdan mi ayarladiniz bende yok oyle renk
Hocam bu adamlara boşuna kızıyorsunuz bizim insanımızda suç ,talep olmasa aldıkları fiyattan her türlü vermek zorunda yada ihtiyacından fazla almaz. Merak etmeyin böyle giderse yakında yurtdışı alışverişe ekstra bir kısıtlama daha getirirler.Bu olmaz numara lazım diyor.
Kızdırmaya calisiyorsan boşuna. Az daha uğrasirsan modlara yollayacağım kasıtlı kiskirtmaya çalışıyor diye
hocam siz neden almadınız ? konusu açıldığında ilk okuyanlardandınız ben bile konu sonlarına doğru 3 tane çektim, evet 3 tane 1i benim, 1i abimin, diğeri yedekte tutarım mantığında aldım. kötü söz yazanlara da aynısını iletiyorum alsat için değil.Bırakın da alamayan alsın.
Ne açgözlülük bu anlamadım.
Ben 1 tane alıcam tamam. Umarım açilir.