Neler Yeni

Temu gönderisi hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Alper Uğurcan
Kargo ne durumda hocam sizin

Mesaj otomatik birleştirildi:

Az önce haber gördüm gümrükde kaçakçılık olmuş. 40 milyon tllik ürün yakalanmış, acaba ondan mi gecikti. Bizdekide ne şans be
Yakaladılarsa kargoyla yollasalar bari

Orix

80+
Yakaladılarsa kargoyla yollasalar bari
Yav hiç sorma. Müşteri hizmletlerini öyle darliyorum ki. Bizans benim temuyu darladigimdan daha az darlanmistir. Kargo firmasindan dönüş yok diyorlar hâlâ. Ulan ne biçim iş koskoca e ticaret sitesinun telefonuna, yazdiklarina dönülmuyor. Ne t**şak varmış arasda da.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
yunus emre
Kargo ne durumda hocam sizin

Az önce haber gördüm gümrükde kaçakçılık olmuş. 40 milyon tllik ürün yakalanmış, acaba ondan mi gecikti. Bizdekide ne şans be
Benimki 1 gun gumrukte kaldi gecti direkt gumrukten arasin almasini bekliyorum

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Aras Şimşek
benım de aynı arasta klavyem var 13 kasımdan berı gumrukte ısmım de aras ınsan bı kıyak gecerdı bize :D

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
yunus emre
Screenshot_20241116-172929_Temu.jpg

Şu an bende durum bu. Tahminimce pazartesi aras alıp dağıtıma başlar.

Orix

80+
Alıntıyı görüntüle
Şu an bende durum bu. Tahminimce pazartesi aras alıp dağıtıma başlar.
Tahminince mi 😂😂 benimki 1 hafta olacak yarın. bu durumda. Bende 1 Kasım'da vermiştim sipariş. Müşteri hizmetleri afedersiniz biplemiyor. Nasıl kargo şirketine ulaşamaz bir şirket anlamiyom. Ben ariyom açıyorlar, heralde bunlar paralel evrene telefon açıyor.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
yunus emre
Tahminince mi 😂😂 benimki 1 hafta olacak yarın. bu durumda. Bende 1 Kasım'da vermiştim sipariş. Müşteri hizmetleri afedersiniz biplemiyor. Nasıl kargo şirketine ulaşamaz bir şirket anlamiyom. Ben ariyom açıyorlar, heralde bunlar paralel evrene telefon açıyor.
Aras kargolari toplu alıyor. Sizinki de bu toplu alımı kıl payi kaçırmış demekki. Arasla alan coğu kişi bundan müzdarip zaten.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Arkadaşlar şu indirim fasa fisosuyla birkaç ürün almıştım. 700 800 TL'lik 8 günde ülkeye geldi ürün. 5 gündür gümrükten hareket etmedi. 1 Kasım'da sipariş vermiştim hâlâ gelecek. Sizinkilerde bu kadar uzun sürüyor mu?.
Ben 8 kasımda verdim 1-2 gün bursa ile İstanbul arasında 3 defa anlamsızca git gel yaptı şuan İstanbul'da hafta sonu diye gelmez ama muhtemelen pazartesi kargom gelecek ve 6 kasımda alanların eline ulaşmış bile

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Kanka 1 2 3 gün daha bekliyim hadide gelsin yani. Ama sıkıntı şu 2 3 4 Kasım'da alipda eline kargo ulaşan olmuş. Ben 1 Kasım'da vermiştim. Belki onların süreçleri daha hızlıydı orasıda var. Kaybolmasında. Ürünleri o fiyatlara geri alamam. Dava açmaya kadar giderim. Vergiyle 1200 1300 e aldım. Degerleri 3k eder en az. Yani bana 1200 ümü verse geri param 15 gün onlarda kalmış olacak bu bir eksi bide ayni fiyata ürün alamicam. Şikayetçi olma durumuna gelmesede alsam daha iyi.
3 Kasım'da aldigim apex mouse daha gümrükten çıkmadı.Beklicez hocam yapcqk bir şey yok herkes aulalari apexleri prolari çekince üstüne gümrük memurları eşref amca olduğu için problem yaşanıyor

Ben 8 kasımda verdim 1-2 gün bursa ile İstanbul arasında 3 defa anlamsızca git gel yaptı şuan İstanbul'da hafta sonu diye gelmez ama muhtemelen pazartesi kargom gelecek ve 6 kasımda alanların eline ulaşmış bile
Ben 3 Kasım'da aldım daha mngye verilmedi bile 😊

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Osman
Temu takip sistemi çok farklı işliyor. Genellikle sonradan işleniyor. Birçok ürün aldım. Birkaç tanesinde havalimanına ulaşması gümrüğün tamamlanması işlemi 1 saat sürdü. Bazıları 10 günü buldu.
Yine bazılarında yurtiçi ana transferler inanılmaz istatistiklerle veriliyor. Mesela kargonun bir tanesi İstanbul'dan, Bursa Orhangazi'ye, sonrasında İstanbul'a tekrar "gönderildi" 1 saat içerisinde. Çok takılmayın. Gümrük kısmı bir tık uzun sürüyor. Belirtilen maksimum teslimat gününe kadar elinize ulaşır.

Orix

80+
Temu takip sistemi çok farklı işliyor. Genellikle sonradan işleniyor. Birçok ürün aldım. Birkaç tanesinde havalimanına ulaşması gümrüğün tamamlanması işlemi 1 saat sürdü. Bazıları 10 günü buldu.
Yine bazılarında yurtiçi ana transferler inanılmaz istatistiklerle veriliyor. Mesela kargonun bir tanesi İstanbul'dan, Bursa Orhangazi'ye, sonrasında İstanbul'a tekrar "gönderildi" 1 saat içerisinde. Çok takılmayın. Gümrük kısmı bir tık uzun sürüyor. Belirtilen maksimum teslimat gününe kadar elinize ulaşır.
Vallahi normalde pek umursamam ama bugün 16. Gün şuan başka ildeyim 20 21 ine memlekete dönücem. Siparişi buraya verdim. Kargo kutusu büyük 50 cm geri gondertecek olsam en az 500 TL alirlar benden. Derdim o yani yoksa 1 ayda gelsin. Ve bu kadar yavaş olmamıştı bende çok alışveriş yaptim amazon ali olsun maks 10 12 gün sürmüştü

Bu arada gümrükde bekliyor şuan konuya yazanların ki, yani kargonun alması gerekiyor gümrük yine iyi 2 gün maks sürdü ona eyw.

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
Emir Acar
Ne gümrükmüş arkadaş

Ekler

• 1731774031552.png
    1731774031552.png
    67.2 KB · Hit: 10