Kartımdan ne çıktıysa geri iade olduEmin misiniz yukarıdakiler edilmiyor yaz
Ürün kusurlu olduğu için mi keyfi iade mison siparişimde vergi iadesi istediğimi söylüyorum ancak analamamazlıktan geliyorlar ne yapmalıyım ?
Beğenmedim de her seferinde sorunsuzca vergi iadesi alıyordum bunda niye böyle oldu bilmiyorumÜrün kusurlu olduğu için mi keyfi iade mi
Keyfi iadede vergi iadesi olmuyor kusurlu ürün vb. Sebep olmalıBeğenmedim de her seferinde sorunsuzca vergi iadesi alıyordum bunda niye böyle oldu bilmiyorum
keyfide vergi iade edilmiyor.Hocam keyif iadesinde vergi iade ediliyormu bir bilginiz varmı
keyfide vergi iade edilmiyor.
temunun sözüne asla güvenmeyin hocam her temsilci bambaşka bir şey diyor. ben tecrübe ettiklerimden dolayı bunu diyorum ama siz temsilcinin sözüne güvenirsen o sizin bileceğiniz iş.
Bana iade etmediler canlı destek ile görüştüm vergiyi de iade ettilertemunun sözüne asla güvenmeyin hocam her temsilci bambaşka bir şey diyor. ben tecrübe ettiklerimden dolayı bunu diyorum ama siz temsilcinin sözüne güvenirsen o sizin bileceğiniz iş.
lego siparişi vermiştim temu üzerinden 1000 parçalı legoyu bitirdim baktım hareket etmesi için gerekli 4 adet şeffaf lastik yok eksik gönderim diye işaretleyip iade talep ettim ürünü kargoya vermeden ürün ücretini hesap bakiyeme yüklediler aynı üründen sipariş verdim bu sefer içindeydi eğer iade yapmayı düşünüyorsanız defolu diye işaretleyin etik olmayabilir ama sizin için çözüm olabilir