Temu iade de vergide ödeniyor mu?

Vergi vs hepsi yatıyor ne ödediysen daha önce toplu ürün aldım 1 tanesi kırık geldi bütün aldığım şeylerin parasını bile iade etti ürünler bende kaldı kuruşuna kadar geri yattı

son siparişimde vergi iadesi istediğimi söylüyorum ancak analamamazlıktan geliyorlar ne yapmalıyım ?

keyfide vergi iade edilmiyor.
1746992719000.webp

temunun sözüne asla güvenmeyin hocam her temsilci bambaşka bir şey diyor. ben tecrübe ettiklerimden dolayı bunu diyorum ama siz temsilcinin sözüne güvenirsen o sizin bileceğiniz iş.
Bana iade etmediler canlı destek ile görüştüm vergiyi de iade ettiler

lego siparişi vermiştim temu üzerinden 1000 parçalı legoyu bitirdim baktım hareket etmesi için gerekli 4 adet şeffaf lastik yok eksik gönderim diye işaretleyip iade talep ettim ürünü kargoya vermeden ürün ücretini hesap bakiyeme yüklediler aynı üründen sipariş verdim bu sefer içindeydi eğer iade yapmayı düşünüyorsanız defolu diye işaretleyin etik olmayabilir ama sizin için çözüm olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lego siparişi vermiştim temu üzerinden 1000 parçalı legoyu bitirdim baktım hareket etmesi için gerekli 4 adet şeffaf lastik yok eksik gönderim diye işaretleyip iade talep ettim ürünü kargoya vermeden ürün ücretini hesap bakiyeme yüklediler aynı üründen sipariş verdim bu sefer içindeydi eğer iade yapmayı düşünüyorsanız defolu diye işaretleyin etik olmayabilir ama sizin için çözüm olabilir

(vergi ücrerti ile birlikte)

Geri