TinerciAlper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,974
Temudan bi monitör kolu aldım ancak berbat ve iade etmek istedim kod vs verdiler ama onlara ulaşınca neye göre değerlendirip iade edecekler benim paramı
onlar almıyor ki vergiyi de iade etsinler devlet edecek iadesini tabi kolaysa alırsın diyelimDesteğe sorarsan hepsini cevaplar. Yüksek ihtimal vergi kısmını iade etmezler. Onun için biraz daha uğraşman gerekir hemen kabul etme vergiyide istemelisin. Ürünün arızalı olduğunu iade etmek istediğini söyle sorun çözülür.
ürün arızalı video ile destekleyerek attım ancak 900 küsürlük bir ürün totelde 1400 küsür iade olacak anlamadım bende tam olarak uğraşırım sorun değilde ellerine ulaşınca mı onaylanacak iademDesteğe sorarsan hepsini cevaplar. Yüksek ihtimal vergi kısmını iade etmezler. Onun için biraz daha uğraşman gerekir hemen kabul etme vergiyide istemelisin. Ürünün arızalı olduğunu iade etmek istediğini söyle sorun çözülür.
zaten ürün hasarlı veya bozuk geldiyse ürünü göndermeden vergisi ile birlikte parayı gönderiyorlar.ürünü yanlışlıkla aldım veya begenmedim olarak iade et dersen sana kod verirler. o kod ile hangi kargo şirketi yazıyorsa oraya götürüp kodu söylüyorsun ve bitiyor.
gönderdiğin ürün temunun deposunu gidiyor ve değerlendiriliyor. eksik bir şey yoksa vergisi ile birlikte iade ediyorlar .
Bozuk geldi istediler ama iadeyizaten ürün hasarlı veya bozuk geldiyse ürünü göndermeden vergisi ile birlikte parayı gönderiyorlar.
Şunu söylemeseydin iyiydi.Ben bu şekilde bi mağduriyet yaşadım ve temsilci ile görüştüğümde bana ürün sizde kalsın ücret iadesi yapacağız dediler. Sizde konuşmalara bakarak benzeri bir talep oluşturabilirsiniz belki.
Son dönemde kupon ve iade kısmında daha cimriler. Başka bir desteğe başka bir şekilde derdini anlatabilirsin. Ürün kullanımaz durumdaysa sende kalsa bir şey değişmez zaten iade edersin.Bozuk geldi istediler ama iadeyi