nasıl yani ?bi dönem direkt iade ediyordun ve geri almıyorlardı ama artık eskisi gibi yapmıyorlar, o seçenek çıkıyor mu diye bak. Ben şu an iade ettiğim f75 ve apex ile yazıyorum![]()
nasıl yani ?bi dönem direkt iade ediyordun ve geri almıyorlardı ama artık eskisi gibi yapmıyorlar, o seçenek çıkıyor mu diye bak. Ben şu an iade ettiğim f75 ve apex ile yazıyorum![]()
atıyorum 5-7 siparişlik bir siparişiniz geldi 1 tanesini ben bunu istemiyorum ya da kusurlu diye iade ettiğiniz zaman bazen bi seferlik sizde kalsın diye bir ekran çıkıyor. Hep olmuyor ve tam nasıl çalışıyor bilmiyorum ama son 2 alışverişimde izin vermemiştinasıl yani ?
İadesi kaç gün sürdü acaba ve hangi banka benım de ıade var kaç gun suruyor ıade onaylandıktan sonrayok kral denedim ama çıkmıyor artık ihtiyacım yoku seçersem 103 tl iade ediyor diğerlerinde 733 iade ediyor mecbur vericez karta iade süresi 5-14 gün diyor zaten ürün çinede gidicek 15 günde gelmişti 1 ay iadesini bekleriz artık temu kredisiylede iade yapamıyorum hesabınız fln bş ler diyor
@Tykg benım iade alipayden olucak ıkısde cın yaklaşık olarak aynıdır heraldeİadesi kaç gün sürdü acaba ve hangi banka benım de ıade var kaç gun suruyor ıade onaylandıktan sonra