Neler Yeni

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yüksel
Yanlış Kategori
1730383469840.png

Arkadaşlar son zamanlarda Temu ile ilgili bir çok ürün paylaşılıyor. Böyle ana bir başlık açmak istedim eğer yöneticilerde izin verirse bu konunun altında fırsat ürünleri paylaşabiliriz.

Min 670TL Sepet tutarı.
Maks 1090TL Sepet tutarı.

TEMU
ile alışveriş yaparken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar:
  • Ürün Detaylarını İnceleyin: Ürünlerin özellikleri, boyutları ve malzemeleri hakkında detaylı bilgi edinmek için ürün sayfalarını dikkatlice okuyun.
  • Müşteri Yorumlarını Okuyun: Diğer kullanıcıların ürünler hakkındaki yorumlarını okuyarak daha bilinçli bir alışveriş yapabilirsiniz.
  • Kargo Sürelerini Kontrol Edin: Siparişinizin ne zaman teslim edileceği hakkında bilgi almak için kargo sürelerini kontrol edin.
  • İade Koşullarını Öğrenin: Herhangi bir sorunla karşılaşmanız durumunda ürünlerinizi nasıl iade edebileceğiniz hakkında bilgi sahibi olun.

Valve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Berke Yıldız
Temu bildirimi görmekten sıkılmıştım bu konu altında paylaşılsa çok mantıklı olur bence de.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Hocam ceza almaya bu kadar istekli olmayın

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
Hem hepsi burada toplanmış olur.
Hiçbir zmaan tutmaz. Çünkü klavye almak isteyen ile mouse almak isteyen aynı konuda olursa hem karışıklık olur hemde anlaşılmaz. Bu yüzden ilk açılmadıysa ana konu tutmaz.

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Ana konu olunca sohbetten dolayı indirimler kayboluyor.
kesinlikle bir klavyenin bile 100 sayfa mesajı var . Paylaşılanı denk getirmek kolay olmuyor bknz. Amazon-Aliexpress konularına arasından nasıl ayıklayacaksınız.

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yüksel
Ana konu olunca sohbetten dolayı indirimler kayboluyor. Sadece ajazz mouse indiriminde 300 sayfa konuşma var.
Başlık içinde cevap bulma şansı daha çok ve temu temu temu başlıkları çok kirletiyor gibi sıcak fırsatlar bölümünü, tabi bu benim düşüncem yöneticiler izin verirse kalır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kesinlikle bir klavyenin bile 100 sayfa mesajı var . Paylaşılanı denk getirmek kolay olmuyor bknz. Amazon-Aliexpress konularına arasından nasıl ayıklayacaksınız.
Tabi hocam o da doğru sadece yani gördüğümüz minik indirimler bile paylaşılsa aslında iyi olabilir gibi, bilemedim tabi göreceğiz.

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
897
İsim
Rusty
bu konunun sabitlenmesi gerekiyor yöneticiye talepte bulunmak lazım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom