Neler Yeni

Temu monitör kolu inceleme

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,888
İsim
yusuf ecer

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
İsrafil can
Sana bağlı monitör kolu bir daha değiştireceğin türden bir ürün değil. Ben olsam yine nb alırdım.
hocam suan tek monitorum var ilerde 2 cı olursa temudakı daha ıyı olmazmı suankı monitorumda pivot var ama ayakları buyuk 2 monitor uygun değil kola

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Ali Mert Okuducu
duvar kagidi linki gelir mi
Wallpaper enginede hocam
1731768258400.png

troken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Fatih
Daha önce hiç incelme yapmadığım için oldukça acemiyim kusura bakmayın o yüzden :D Sorularınız varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.

Bir süredir monitör kolu arıyordum temuda görünce direkt olarak aldım. Kalitesi hakkında hiçbir yorum yoktu. O yüzden biraz düşünerek aldım. Gümrükte 8 gün kaldığı için biraz geç ulaştı elime. Bu gün elime ulaştı ve kurulumunu yaptım hemen.

Malzeme kalitesi olarak fena değil. Metal gibi bir yapısı var. Sağlam hissettiriyor. İçindeki gereksiz şeyleri gizlemek için plastik kaplı yanları. Monitörü sağ sola oynatırken sanki düşecekmiş gibi hissettirmedi hiç. Şuanda tek monitörüm olduğu için 1 kolu taktım. Diğer monitör gelince güncelleme yaparım.

Kullanım rahatlığı olarak bence çok iyi. Vidalarından sertliğini vb ayarlayabiliyorsunuz. Kitapçıkta açık bir şekilde nasıl kurabileceğimizi anlatmış zaten. 2 farklı şekilde masaya monte edebiliyorsunuz. İster delerek ister sıkıştırarak. Ben şimdilik uğraşmamak için sıkıştırarak kurdum.

Fiyat olarak kuponla birlikte 750tl civarına geldi. Bu paraya Türkiyede tek kollu bir monitör kolu bile alamıyoruz. En büyük artısı fiyatı bence. Ben 1 tane daha almayı düşünüyorum. Bence sizde bir şans verebilirsiniz.
Ürün linki: https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1731687239163_srgtusf2ky&refer_page_sn=10045
Hocam masaya sıkıştırdığınız yerin fotoğrafını atar mısın monitörün arkasından çekip

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Ali Mert Okuducu
Hocam masaya sıkıştırdığınız yerin fotoğrafını atar mısın monitörün arkasından çekip
Çok dar bı yerde olduğu için anca bu kadar cekebildim hocam

Ekler

• IMG_20241116_214357.jpg
    IMG_20241116_214357.jpg
    624.5 KB · Hit: 85

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Ali Mert Okuducu

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,259
İsim
Muhammed emin efe
Daha önce hiç incelme yapmadığım için oldukça acemiyim kusura bakmayın o yüzden :D Sorularınız varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.

Bir süredir monitör kolu arıyordum temuda görünce direkt olarak aldım. Kalitesi hakkında hiçbir yorum yoktu. O yüzden biraz düşünerek aldım. Gümrükte 8 gün kaldığı için biraz geç ulaştı elime. Bu gün elime ulaştı ve kurulumunu yaptım hemen.

Malzeme kalitesi olarak fena değil. Metal gibi bir yapısı var. Sağlam hissettiriyor. İçindeki gereksiz şeyleri gizlemek için plastik kaplı yanları. Monitörü sağ sola oynatırken sanki düşecekmiş gibi hissettirmedi hiç. Şuanda tek monitörüm olduğu için 1 kolu taktım. Diğer monitör gelince güncelleme yaparım.

Kullanım rahatlığı olarak bence çok iyi. Vidalarından sertliğini vb ayarlayabiliyorsunuz. Kitapçıkta açık bir şekilde nasıl kurabileceğimizi anlatmış zaten. 2 farklı şekilde masaya monte edebiliyorsunuz. İster delerek ister sıkıştırarak. Ben şimdilik uğraşmamak için sıkıştırarak kurdum.

Fiyat olarak kuponla birlikte 750tl civarına geldi. Bu paraya Türkiyede tek kollu bir monitör kolu bile alamıyoruz. En büyük artısı fiyatı bence. Ben 1 tane daha almayı düşünüyorum. Bence sizde bir şans verebilirsiniz.
Ürün linki: https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1731687239163_srgtusf2ky&refer_page_sn=10045
Maşallah temu da ne varsa sömürmüşsün sdfsdfsdf

yaman..k

80+ Silver
Teklisi 550 TL ye geliyor kuponla monitörüm 21.5 inç alsam mı bilemedim ? masanın üzerinde raf olduğu için alanım kısıtlı.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Erdoğan Aktaş
abiler temu dan ilk defa alışveriş yaptım dün bugün kargoya verilmiş sanırım mail geldi tahmini ne kadar süre de teslim edilir konu dışı cevaplarsanız sevinirim

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Ali Mert Okuducu
Teklisi 550 TL ye geliyor kuponla monitörüm 21.5 inç alsam mı bilemedim ? masanın üzerinde raf olduğu için alanım kısıtlı.
Alan olarak çok avantaj sağlıyor hocam. Bence alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,341
Üyeler
161,036
Son üye
RLEX
Top Bottom