Neler Yeni

Yardım Temu ucretsiz iki hediye

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Huzeyfe
Beyler selamlar temuyu çok bilmiyorum da boyle 2 ucretsiz hediye kazandiniz seçin diyor şuan. Şu klavyeyi secsem herhangi bir urun siparis ettigimde bunlari yaninda hediye mi gonderecek yani ?

Ekler

• IMG_3421.png
    IMG_3421.png
    4 MB · Hit: 244

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Göktuğ DADAŞ
Beyler selamlar temuyu çok bilmiyorum da boyle 2 ucretsiz hediye kazandiniz seçin diyor şuan. Şu klavyeyi secsem herhangi bir urun siparis ettigimde bunlari yaninda hediye mi gonderecek yani ?
kanka bence kolpa onlar yine dene şansını en son çıkan fiyata bir bak doğru mu bana kolpa gibi geldi

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,755
İsim
Oğuz
Klavye değil o. Yön tuşları üzerinde gördüğün 4 adet keycaps gelecek. Bazı ürünleri iyi okumak gerekiyor sadece resimlerine bakma. Ve evet başka ürün alırsan oradan 2 adet ücretsiz hediye seçebilirsin. Bende şansına masaj makinesi çıktığı için 2 tane masaj makinesi aldım.

Aquamen

80+ Bronze
Bunlar biraz aldatmaca bedava vermiyor aslında
Seçtikten sonra size sepet tutarı verilecek

doldurursanız bu ürünler bedavaya gelecek
(Bedavay gelmicek hatta pahalıya😁)

Çarklarına da inanmayın bu kadar

Muddi

80+ Bronze
Çoğu verdiği bedava görülen şeylerin hepsi tezgah sakın bu oyuna gelmeyin. Kupon iadesi vs diyo bazen srfzler Parça parça veriyorlar bide ama sürekli zamlı fiyattan alışverişe zorluyorlar. Yemeyin.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
baba merhaba
Seçtikten sonra size sepet tutarı verilecek

sepet tutarı doldurup, siparişi verdikten sonra fazlalıkları iptal etsin yine bedavaya gelir :kekw:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,755
İsim
Oğuz
Seçtikten sonra size sepet tutarı vericek

Taktiği var aslında. İstediğin ürünleri bolca gez sürekli tıkla daha sonra ücretsiz hediye seçme yerine gelip 2 tane istediğin şeyi seç. Ürün satın alma yerinde zaten daha önce gezdiğin ürünlerle dolacak. Ayrıca zaten sepette olanları da kabul ediyor. Ben AJ159 Apex ile birlikte aldığım için fazlasıyla ucuza geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Huzeyfe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klavye değil o. Yön tuşları üzerinde gördüğün 4 adet keycaps gelecek. Bazı ürünleri iyi okumak gerekiyor sadece resimlerine bakma. Ve evet başka ürün alırsan oradan 2 adet ücretsiz hediye seçebilirsin. Bende şansına masaj makinesi çıktığı için 2 tane masaj makinesi aldım.
2 tane masaj aletini bedavaya gonderdilerse yaninda harika haci asagi dogru cok inmedimde bakayim bi varsa bende onu seceyim

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,755
İsim
Oğuz
2 tane masaj aletini bedavaya gonderdilerse yaninda harika haci asagi dogru cok inmedimde bakayim bi varsa bende onu seceyim
Geçen hafta normal olarak da masaj makinesini 60 TL'ye düşürdüler sadakasına dağıttılar. Çok üst düzey bir alet değil fakat o fiyata bedava. Şu an en düşük 300 falan. Belki ücretsizde seçtirmez ama şans seçtirme şansı da var.

tmykvlc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tumay
Beyler selamlar temuyu çok bilmiyorum da boyle 2 ucretsiz hediye kazandiniz seçin diyor şuan. Şu klavyeyi secsem herhangi bir urun siparis ettigimde bunlari yaninda hediye mi gonderecek yani
Ucretsiz hediyeleri kazanman icin davet yapman gerekli ve gerçek davete ürünler veriyo ama bi tik zor bi tik değil baya zor

Son düzenleme:
Top Bottom