temuyu hıc ındırmedıysen zaten ılk sıparıste baya bı ucuzluyo satın alım kısmında odemeye yanı en sonlara gelınce solda bende kod gozukuyo ama kullanamıyorum daha once baska kullandıgım ıcın onun dısında destege yazmıstım 110 lıra kredı verırmısınız dıye 2 kez vermıslerdı ama suan varmı bılmıyorumMerhaba arkadaşlar mouse alıcağım temu üzerinden millet ajaz 159p yi veya pro yu çok uyguna alıyor nasıl yapılıyor bu bu arada ben attack shark r1 alıcam mouse şekli olarak benim için daha iyi olur
temu bende yüklü ayrıca 240tl kredim var ne yapmamı önerirsin?temuyu hıc ındırmedıysen zaten ılk sıparıste baya bı ucuzluyo satın alım kısmında odemeye yanı en sonlara gelınce solda bende kod gozukuyo ama kullanamıyorum daha once baska kullandıgım ıcın onun dısında destege yazmıstım 110 lıra kredı verırmısınız dıye 2 kez vermıslerdı ama suan varmı bılmıyorum
o kredınle al o zaman daha ındırım gelmıyo aklıma ama alırken bır etkınlık varsa al claımcredıt etkınlıgı vardı ona katılarak aldım en son sıparısımı beklıyodum boyle bonus veren bırsey 500 lıra var bende detemu bende yüklü ayrıca 240tl kredim var ne yapmamı önerirsin?
claimcredit derken nasıl oluyoro kredınle al o zaman daha ındırım gelmıyo aklıma ama alırken bır etkınlık varsa al claımcredıt etkınlıgı vardı ona katılarak aldım en son sıparısımı beklıyodum boyle bonus veren bırsey 500 lıra var bende de