Neler Yeni

Temu ürünümün transfer sürecinde bu kadar beklemesi normal mi?

Plasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Umut
1736780267129.png

Temu'dan ilk defa ürün alıyorum. Temu'dan çok fazla alışveriş yapan bir arkadaşım bu transfer sürecinde kademesinden 4 5 gün sonra ürünün eline ulaştığını söylüyor ama bende 5 gündür transfer sürecinde gösteriyor normal mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Alıntıyı görüntüle

Temu'dan ilk defa ürün alıyorum. Temu'dan çok fazla alışveriş yapan bir arkadaşım bu transfer sürecinde kademesinden 4 5 gün sonra ürünün eline ulaştığını söylüyor ama bende 5 gündür transfer sürecinde gösteriyor normal mi?
gayet normal ptt dışındaki kargo firmalarının gümrük süreci 1 haftayı bulabiliyor

Metro 2033

80+ Bronze
Tahmini ne zamana gelir?
Hocam aynı şey banada oldu Aras Kargoyla ve sizi korkutmak gibi olmasın ama benim kargom gelmedi. 1. olarak bu gümrük işlemleri vs. çok uzun sürdü. Daha sonra adres yanlış dediler teslimat noktası değiştirdim baya bekledim hala ses yok. Müşteri hizmetleriyle kaç kere görüştüm sadece şikayet raporu gibi bir şey yazdılar. Sonra Aras Kargo kargomu benim haberim olmadan iade etmiş. Temu ile bu konuyu görüştüğümde bunun hakkında bir bilgileri olmadığını söylediler. Kısacası teslimata çıkan kargom Aras Kargo sayesinde iade edilmiş oldu.

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Kaira Bilgic
Alıntıyı görüntüle

ben 3-4 kere sipariş verdim benide 1 kere uzun beklettiler sonra geldi sıkıntı çıkmaz merak etme

Plasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aynı şey banada oldu Aras Kargoyla ve sizi korkutmak gibi olmasın ama benim kargom gelmedi. 1. olarak bu gümrük işlemleri vs. çok uzun sürdü. Daha sonra adres yanlış dediler teslimat noktası değiştirdim baya bekledim hala ses yok. Müşteri hizmetleriyle kaç kere görüştüm sadece şikayet raporu gibi bir şey yazdılar. Sonra Aras Kargo kargomu benim haberim olmadan iade etmiş. Temu ile bu konuyu görüştüğümde bunun hakkında bir bilgileri olmadığını söylediler. Kısacası teslimata çıkan kargom Aras Kargo sayesinde iade edilmiş oldu.
Korkutmak gibi oldu bu açıkcası hocam. Sonradan yardımcı oldularmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 3-4 kere sipariş verdim benide 1 kere uzun beklettiler sonra geldi sıkıntı çıkmaz merak etme
Hocam ben bunu indirimden almıştım şimdi pahalıya almam gerekmez demi?

Metro 2033

80+ Bronze
Korkutmak gibi oldu bu açıkcası hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben bunu indirimden almıştım şimdi pahalıya almam gerekmez demi?
Bilmiyorum şans işi gibi. Bana gelmedi kargom ama size gelebilir dert etmeyin. Gelmezse para iadesi gerçekleşiyor zaten.

husisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Can
aynısı şu an bende de oldu 8 ocaktan beri gürmüğün almasını bekliyorum ama tık yok finaller bitti memlekete gidicem zaten gidene kadar gelir diyordum gelmedi artık bakkala bi yere bıraktırırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,267
Üyeler
165,154
Son üye
RamazanBaygara
Top Bottom