ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,600
Merhaba arkadaşlar temudan aşağı linkteki klavyeyi 570 tl ye aldım nasıl sizce kullanılabilir mi kalitesi fiyatı vs. nasıl
Yorumlarda 2/3 ay sonra tuşlarda gecikme ve basmama durumları yasanildigi söylenmişMerhaba arkadaşlar temudan aşağı linkteki klavyeyi 570 tl ye aldım nasıl sizce kullanılabilir mi kalitesi fiyatı vs. nasıl
Hocam instagramdaki reklamla aldım ben bunu 92tl klavye geriye kalan 570 tl den 92 çıktığında yani vergiajazz ak680 daha iyidir ama butcryi biraz daha arttırıp ak680 max modelini alırsanız daha iyi olur suan da stokta yok diye biliyorum ama gelicektir
Satabiliyorsan sat bunu bin liraya üstüne biraz koyup ak680 alırsın. Ben zamanında AliExpress'ten almıştım ama şu an amazon'da satılıyorHocam instagramdaki reklamla aldım ben bunu 92tl klavye geriye kalan 570 tl den 92 çıktığında yani vergi
Bence gider ya bu devirde bin TL ye nerede mekanik klavye bulacaklar hem şekli de güzel. Sen 1200 yaz pazarlıkla in durumda göreEvet satmayı düşünüyorum bin liraya gider mi dersiniz
Ak680 güzel ama ben memnunum tuşları falan yumuşak sesi de hoş ilk defa %60 bir klavye kullandım benim için tek sıkıntılı kısım F tuşlarının olmaması çünkü bazı oyunlarda lazım oluyor onlar için de FN tuşuna basıp kullanıyorsun ama hızlı olman gereken yerlerde biraz sıkıntı oluyorHaklısınız hocam. Teşekkür ederim
Evet o konuda haklısınız ayrıca bazı oyunlarda numlock tuşları da lazım o yönden de sıkıntı yaşayabiliyorsunAk680 güzel ama ben memnunum tuşları falan yumuşak sesi de hoş ilk defa %60 bir klavye kullandım benim için tek sıkıntılı kısım F tuşlarının olmaması çünkü bazı oyunlarda lazım oluyor onlar için de FN tuşuna basıp kullanıyorsun ama hızlı olman gereken yerlerde biraz sıkıntı oluyor
Hocam monsgeek fun60 nasıldır? Baya uygun geldi fiyatına göreajazz ak680 daha iyidir ama butcryi biraz daha arttırıp ak680 max modelini alırsanız daha iyi olur suan da stokta yok diye biliyorum ama gelicektir
Ama bu dediğimde 40 yılda bir oluyor zatenEvet o konuda haklısınız ayrıca bazı oyunlarda numlock tuşları da lazım o yönden de sıkıntı yaşayabiliyorsun