Merhabalar. TEMU’dan 2 adet 120mm reverse fan almayı düşünüyorum. Prism 4 Pro diye bir model var o çıkıyor genelde. Alınır mı önerir misiniz?
Ürün linki:
Ürün linki:
Vergiyle ne kadara geliyorMerhabalar. TEMU’dan 2 adet 120mm reverse fan almayı düşünüyorum. Prism 4 Pro diye bir model var o çıkıyor genelde. Alınır mı önerir misiniz?
Ürün linki:
730 olması lazım.Vergiyle ne kadara geliyor
O fiyatlara temu dışından veya biraz daha üstüne falan bulabilirseniz alın bence ilerde bimsorun yaşarsanız muhattabınız olur en azından730 olması lazım.
2x140 fan desteği var kasanın altında ama 140lık fan bulamadım.O fiyatlara temu dışından veya biraz daha üstüne falan bulabilirseniz alın bence ilerde bimsorun yaşarsanız muhattabınız olur en azından
n11'den ARCTIC AR-ACFAN00125A P14 PWM PST 140mm Siyah-Siyah Kasa Fanı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!2x140 fan desteği var kasanın altında ama 140lık fan bulamadım.
Düz 140 var da bana reverse lazım onu bulamadım.n11'den ARCTIC AR-ACFAN00125A P14 PWM PST 140mm Siyah-Siyah Kasa Fanı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
https://www.n11.com/urun/arctic-ar-...iyah-kasa-fani-37439856?magaza=gorkakirtasiye
Direk 140mm fan yazdım epeye girdim en üstte çıkan bu daha bir sürü fan var
Hocam TR’den alabileceğim 2x140 mm reverse fan var mıdır?alınır