YiğitY.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 300
O zaman tek oturuşta yapıcaksınBen birakirimda işten eve döndüğümde evdekiler onu orda birakirmi sanmam![]()
O zaman tek oturuşta yapıcaksınBen birakirimda işten eve döndüğümde evdekiler onu orda birakirmi sanmam![]()
Hocam sizmissiniz ya bide baskasiymis gibi atiyonuz linki ben biliyorumdum gerci sizin aldığınızı hatta bu konuda yazdimdüzenledim :d
Aynn yaparimda yapmaya şey lazım işteO zaman tek oturuşta yapıcaksınBaşka çare yok, yaparsında
Hocam sizmissiniz ya bide baskasiymis gibi atiyonuz linki ben biliyorumdum gerci sizin aldığınızı hatta bu konuda yazdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynn yaparimda yapmaya şey lazım işte![]()
Bakın buraya yazmışım benim hafızam kuvvetlidir yanılmamEtiketledigin kisi ürun almsiti sanırım hatta fotograf falan atmıştı yanlış hatırlamıyorsam onun bilgi vermesi daha doğru olur
Önce küçük model alırsın sonra diğerini yaparsınAynn yaparimda yapmaya şey lazım işte![]()
Zorla aldirican sende haÖnce küçük model alırsın sonra diğerini yaparsın
Ben niye sana pazarlamaya çalışıyorum![]()
, sen bilirsin tabikide
Profilinizdeki legoları incelerken hepsiburadanın yurtdışından alınan bir çiçek legonuzu gördüm , bunlar da mı replika , fiyat olarak temudan da iyi fiyata geliyor eğer öyleyse hepsiburadadan almak çok daha mantıklı örnek : https://www.hepsiburada.com/maotai-...-yurt-disindan-pm-HBC00004M7PYT?magaza=ShanyuBu arkadaş alıp incelemiş belki yardımcı olur
Temu legolar güzeldir ama parçaları cidden sert ve yanlış taktın mı çıkmıyor. Pense ile çıkarttım ben.
Valla kaptırdım bi anZorla aldirican sende ha
Evet bunlar ile aynı zaten. Farklı üretim olduğunu sanmıyorum. Bunlar 5 dolar zaten. Ürün 5 dolar kargo 10 dolar vergi 5 dolar falan derken 20-25 dolara geliyor.Profilinizdeki legoları incelerken hepsiburadanın yurtdışından alınan bir çiçek legonuzu gördüm , bunlar da mı replika , fiyat olarak temudan da iyi fiyata geliyor eğer öyleyse hepsiburadadan almak çok daha mantıklı örnek : https://www.hepsiburada.com/maotai-...-yurt-disindan-pm-HBC00004M7PYT?magaza=Shanyu
Çok iyimiş peki filtrelemeden yurdışı satıcılarını seçme gibi bir ihtimal var mı , bütün legolara ulaşabilmek amacıylaEvet bunlar ile aynı zaten. Farklı üretim olduğunu sanmıyorum. Bunlar 5 dolar zaten. Ürün 5 dolar kargo 10 dolar vergi 5 dolar falan derken 20-25 dolara geliyor.