Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 17,092
Çok iyimiş peki filtrelemeden yurdışı satıcılarını seçme gibi bir ihtimal var mı , bütün legolara ulaşabilmek amacıyla
Çok iyimiş peki filtrelemeden yurdışı satıcılarını seçme gibi bir ihtimal var mı , bütün legolara ulaşabilmek amacıyla
Hocam sıfırdan bu araçlarla başlasam yapamazmiyim?Temu legolar güzeldir ama parçaları cidden sert ve yanlış taktın mı çıkmıyor. Pense ile çıkarttım ben.
-Bbbbbb Ben Bumblebee
Linki var mıBen aliexpressten 3 4 defa almıştım eksik parça yoktu. Parça olarak da kalitesi bence fena değil orijinal legolarla uyumluydu aldıklarım. Sadece 1 sette küçük parçalar vardı parça sayısı fazla olduğu için. Ama küçük derken normal lego parçalarına göre değil set küçük parçalardan oluşuyordu. Yorumları iyi olan satıcılardan alınabilir. Temu dan da geçen hafta 2100 parçalı Porcshe aldım onu bekliyorum.
Link atabilirmisinBen aliexpressten 3 4 defa almıştım eksik parça yoktu. Parça olarak da kalitesi bence fena değil orijinal legolarla uyumluydu aldıklarım. Sadece 1 sette küçük parçalar vardı parça sayısı fazla olduğu için. Ama küçük derken normal lego parçalarına göre değil set küçük parçalardan oluşuyordu. Yorumları iyi olan satıcılardan alınabilir. Temu dan da geçen hafta 2100 parçalı Porcshe aldım onu bekliyorum.
Yaparsın ama hiç yapmadıysan sıkıcı gelir. Sıfırdan başlanacak ise şunları öneririm; Benim ilk legolarım bunlardı.Hocam sıfırdan bu araçlarla başlasam yapamazmiyim?
Abi atıp durmayın bugün maaş yaticak bütün parayı basarım saniyesindeOyuncakları Aksiyon Figürü - Temu Türkiye
Oyuncakları Aksiyon Figürü, Yükselişin Beşleri, 6.5 İnç Önceden Montajlı Serisi Cadılar Bayramı Hediyesi ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri edin ve Toys & Games hakkındaki liklere bakın. En ürünleri keşfedin.www.temu.com
bu da sana
@Palo DAYI 👑
Hocam bunları çerezlik niyetine yerim benYaparsın ama hiç yapmadıysan sıkıcı gelir. Sıfırdan başlanacak ise şunları öneririm; Benim ilk legolarım bunlardı.
Hocam yaptigin modellerin linki yada resmini atabilirmisin sana zahmet bana eziyetAldığım model bu ama bu satıcıdan almamıştım. Aldığım kaldırılmış gözüküyor. Vergisiz fiyatı 500-600 TL arasıydı aldığımın.2100+ Yapı Blokları - Düşük & Büyük Kuyruk Kanadı Ile Havalı Yarış Tasarımı, Dayanıklı Abs Yapı, Açık - Koleksiyoncular İçin Mükemmel Hediye | Temu Türkiye
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en Toys & Games ürünümüzün bir parçası 2100+ Yapı Blokları - Düşük & Büyük Kuyruk Kanadı ile Havalı Yarış Tasarımı, Dayanıklı ABS Yapı, Açık - Koleksiyoncular İçin Mükemmel Hediye'i Temu'da .www.temu.com
Ayriyeten bu çok cezbediyor. Düşünen varsa bakabilir.3568 Elektrokaplama Mor Yapı Blokları - Masaüstü Sergisi, Abs Malzeme, Cadılar Bayramı/ /doğum Günü Hediyeleri İçin Mükemmel - Toys & Games - Temu Türkiye
3568 Elektrokaplama Mor Yapı Blokları - Masaüstü Sergisi, ABS Malzeme, Cadılar Bayramı/ /Doğum Günü Hediyeleri İçin Mükemmel ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri edin ve Toys & Games hakkındaki liklere bakın. En ürünleri keşfedin.www.temu.com
Lego parça yatkınlığı açınsından acemilik bunlar ile atılıyor. Bunlardan sonra bütün parçalar genelde aynı zaten.Abi atıp durmayın bugün maaş yaticak bütün parayı basarım saniyesinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bunları çerezlik niyetine yerim ben![]()
Hocam alalı 1-2 yıl arasında aldım çoğunu link durmuyordur büyük ihtimalle. Toyota supra, AE86 , mech vesaire almıştım fotoğraf bulabilirsem internetten yüklerim.Hocam yaptigin modellerin linki yada resmini atabilirmisin sana zahmet bana eziyet![]()
Çok cezbediyor ama insan gerek varmi diyor bi anlığına düşünuyor her konu gördüğümde bir yerden başlayasim geliyor sonra gereksiz varmi diyip tekrar başa dönüyorum kısır döngü oldu iyiceLego parça yatkınlığı açınsından acemilik bunlar ile atılıyor. Bunlardan sonra bütün parçalar genelde aynı zaten.