Neler Yeni

Yardım Temu'dan verilen sipariş ne kadar sürede gelir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
fatih şenyurt
Temudan alışveriş yapmak ne kadar mantıklı? Hiç bir bilgim yok bu konu ile ilgili.

Ekai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Efe Tunç
Temudan alışveriş yapmak ne kadar mantıklı? Hiç bir bilgim yok bu konu ile ilgili.
2 kez alışveriş yaptım açıklamaları düzgünce okursan gördüğün ürün geliyor sorun yaşamadım 2 side pazartesi söylediysem haftaya pazartesi geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
fatih şenyurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 kez alışveriş yaptım açıklamaları düzgünce okursan gördüğün ürün geliyor sorun yaşamadım 2 side pazartesi söylediysem haftaya pazartesi geldi
Öyle bir ay gibi bir süre değilse iyi ben yurtdışı diye 3-4 hafta diye düşünüyordum.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Temuda uyguna birçok şey aldım ortalama her siparişim 2 haftada geldi en hızlı gelen 9 günde geldi en uzun gelen 21 gün sürdü.Alisveris yapmak mantıklı daha dün kuzenime Ajazz Aj159 Pro aldık 727 TL ye bunun gibi bir çok avantajlı alışveriş fırsatı var. 2 ay önce 650 TL ye 240 MM sıvı soğutma aldım 2 li monitör kolunu 700 TL ye aldım Aula F75 klavyeyi 800 TL ye aldım EasySMX kolunu 1K ya aldım Mikrofon ve mikrofon kolunu birlikte 700 TL ye aldım daha nice şeyler aldım ciddi anlamda Türkiye pazarından uyguna güzel ürünler geliyor tavsiye ederim.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Batuhan Divrik
Ben 30 Ocak da bir ürün aldım hala havaalanı deposuna taşıma halinde yazıyor. Normalde 2 hafta içinde geliyordu ama bunda bir sorun oldu sanırım.

Top Bottom