heee önce alışveriş yapıoz sonra kod, ben o ayrıntıyı kaçırmışım hocamkonuda ki %30 indirim kodunu kullan min 480 liralık alışveriş yap sonra 3000tl'lık kupon paketi tanımlanıyor. fakat şuna dikkat et daha önce üyeliğin varsa gelmez.
%30 indirimi ekstra kullandırmadıarkadaşlar ben 3300 tl lik sepet yaptım 3000 tl lik kupondan 900 tl kullanabilirsiniz dedi
şu 3000 olayı ne?konuda ki %30 indirim kodunu kullan min 480 liralık alışveriş yap sonra 3000tl'lık kupon paketi tanımlanıyor. fakat şuna dikkat et daha önce üyeliğin varsa gelmez.
hocam bana 900tl lik kupon çıktı 2500 tl ye bir motorsiklet kışlık mont ve su geçirmez pantolon aldım toplamda 3100tl yapıyordu vergisiyle birlikte 4bini buldu kuponla beraber 3300 tl civarı bir ödeme çıktışu 3000 olayı ne?
direkt ilk alışverişten sonra 3000tl kupon mu veriyor
o 3000tl ile sadece vergi ödeyip alabiliyormuyuz istediğimizi
Banada kupon vermedi üye olduğumda bende kodla beraber 1000₺ lik alışveriş yaptım %30 300₺ indirimli ama sonrasında herhangi bi kupon vermedi.konuda ki %30 indirim kodunu kullan min 480 liralık alışveriş yap sonra 3000tl'lık kupon paketi tanımlanıyor. fakat şuna dikkat et daha önce üyeliğin varsa gelmez.
Ödeme ekranında gösteriyor vergiyi ek vergi çıkmaz peşin ödediğimiz için.Arkadaşlar vergi çıkıyor mu gümrükte patlamayalım
Bende merak ediyorum.Tek seferde 10 tane urun gumrukten gecer mi limit varmi ?
Umarim gecer ASDISDGLSIDFSUHTek seferde 10 tane urun gumrukten gecer mi limit varmi ?