Boran Sarıbaş
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
8gr mx6 almak istiyorum bana 3 4 sene yeter diye tahmin ediyorum bu süre içinde bozulur mu yoksa ilk günkü gibi kalıtr mı
macuna gore ıslemcının ısısına gore degısır ama her yıl degısse guzel olur 4 sene cok 3 senede cok bence8gr mx6 almak istiyorum bana 3 4 sene yeter diye tahmin ediyorum bu süre içinde bozulur mu yoksa ilk günkü gibi kalıtr mı
her yıl değiştirecem zaten uzun süre kullanmak için 8 gr alıyorum dayanır diyorsan alacağımmacuna gore ıslemcının ısısına gore degısır ama her yıl degısse guzel olur 4 sene cok 3 senede cok bence
İşlemci sıcaklığına göre değişir.
Agalar adamın sorduğu soru “Ben bu macunu alsam çekmecede falan dursa bozulur mu yoksa ilk günkü gibi kalır mı”macuna gore ıslemcının ısısına gore degısır ama her yıl degısse guzel olur 4 sene cok 3 senede cok bence
reis sen adamsın soruyu tek sen anladınAgalar adamın sorduğu soru “Ben bu macunu alsam çekmecede falan dursa bozulur mu yoksa ilk günkü gibi kalır mı”
Bunu soruyor.
Kapağını kapatırsan sorun olmaz.reis sen adamsın soruyu tek sen anladın
Hocam kapağını kapatıp serin yerde saklarsan 2-3 yıl kadar saklayabilirsin. Tabii bu süre macundan macuna değişebilir ama ortalama 2-3 yıl kadar dayanıklıdır birçoğu.reis sen adamsın soruyu tek sen anladın