MX-6 sürmüştüm hocam fakat MX-4 satın aldım yeni satın almış olduğum MX-4 macunu test etmek istiyorum da sıcaklıkta bir fark olmuyor diyenler olduğu için merak ediyorum.İlk günki aldıgın degerleri alamadıgın zaman değiştirilmeli , ortama , işlemciye , termal macun kalitesine göre süre değişir .
Alla alla MX-4 de sağlam macun hocam çok aşağıladınızMx 6 görüp görebilecegin en dayanıklı termal macunlardandır . Mx-4 sürmek Mercedesten inip Dacia'ya binmeye benzeyecek sisteminde
Mümkünse başka bir bilgisayarda dene , MX6 uzun süreli kullanımlarda 7 24 açık workstationlarda bile rahat 3 sene götürür ki konu son kullanıcı oldugunda 4 sene seni götürecektir. Cok fazla sıcak soguk dengesi bazen termal macun etkisini bozabilir sen yine de ara sıra (3 -4 ayda bi ) benchmark testleri yapıp denemen daha iyi olacaktır.
ilk değiştirdiğin zamanki sıcaklıklardan uzaklaştığında mesela yükte 50 derece iken artık 65-75'i geçmeye başladıysa değiştir derimBeyler işlemci macunu ne zaman değiştirilmeli ?
O zaman full MX-6 Kullanmaya devam gibi hocam MX-6 ile dediğin macunlarla yarıştığını bilmiyodum.Attan inip eşeğe binmeyin hocam
Mx6 nın daha iyileri varmı dersen var elbet kryonaut extreme , tf9 , cooler master mastergel pro . Bunlar benim iş yerinde(bilgi işlem dpt.) kullanıp memnun kaldıgım macunlar. Fiyat farkına değer mi dersen değmez max 2 - 3 derece değiştirir bunlar da