Ensrdv3468
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
R5 5600G için termal macun önerir misiniz kafama göre kötü bişey almak istemiyorum çok da pahalı olmasa iyi olur
Gramının bı özelliği varmı yani içindeki bir şeyin gramı mı yoksa genel kendi gramı mı ve 1 gram yetermi işlemci için.Arctic MX-4 yeterli olacaktır ama Thermalrigt TF7 ya da Arctic MX-6’da bakabilirsin
1 gramı yeterGramının bı özelliği varmı yani içindeki bir şeyin gramı mı yoksa genel kendi gramı mı ve 1 gram yetermi işlemci için.
Onun sahteleri varmış galiba piyasada nerden anlicam onumx4 kullanıyorum, performanslı.
Arctic termal macunlarının Türkiye distribütörü Teknobiyotik. Dilersen kendi sitelerinden dilersen amazon üzerinden alabilirsin. Ürün geldiğinde kutunun üzerindeki QR koddan da arctic'in kendi sitesinden orijinal mi değil mi doğrulama yapabilirsin. 1 ay kadar önce ben teknobiyotikten mx-6 almıştım ürün orijinal fakat sanırım uygun koşullarda saklanmamış macun katılaşmış-sertleşmiş çöpe attım kullanamadım.Onun sahteleri varmış galiba piyasada nerden anlicam onu
Thermal grizzly kryonaut veya arctic mx6R5 5600G için termal macun önerir misiniz kafama göre kötü bişey almak istemiyorum çok da pahalı olmasa iyi olur
Mx-4R5 5600G için termal macun önerir misiniz kafama göre kötü bişey almak istemiyorum çok da pahalı olmasa iyi olur