Emirhan Yavuz
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
- Bütçe
- 500
Termal macun önerilerinizi bekliyorum. 9800x3d için kullanıcam
12700H'ı adam etti. MX6 Kullanıyordum bir süre sonra yine 97-100°C olup watt kesiyordu oyunda. Heilos ile 86-92 arası takılıyorum Mux açık, işlemci sınırı yok, performans modu.Macun yerine Heilos termal padi tavsiye ederim.
düzgün satıcı olarak tek bunu buldum fakat 2 grama da 550 tl fazla gibi geldiThermal Grizzly Krynaut
Thermal grizzly’nin fiyatları maalesefki rakiplerine göre hep daha yüksek oluyor. Linkini paylaştığınız “kryonaut extreme” modelini deneyimlemedim ama kağıt üstünde özellikleri “kryonaut” modeline kıyasla bir tık daha iyi. En son 9 Şubat’ta 1gr kryonaut almışım ve 250tl ödemişim. Thermal grizzly’nin fiyatları genellikle böyle ama alabileceğiniz en iyi termal macunlardan biridir.düzgün satıcı olarak tek bunu buldum fakat 2 grama da 550 tl fazla gibi geldi
Bu extreme olanıdüzgün satıcı olarak tek bunu buldum fakat 2 grama da 550 tl fazla gibi geldi
hocam zamanla performansının düştüğü söyleniyor sizde var mı böyle bir durum yoksa hala memnun musunuz ?Thermal grizzly’nin fiyatları maalesefki rakiplerine göre hep daha yüksek oluyor. Linkini paylaştığınız “kryonaut extreme” modelini deneyimlemedim ama kağıt üstünde özellikleri “kryonaut” modeline kıyasla bir tık daha iyi. En son 9 Şubat’ta 1gr kryonaut almışım ve 250tl ödemişim. Thermal grizzly’nin fiyatları genellikle böyle ama alabileceğiniz en iyi termal macunlardan biridir.
Kryonaut: 12.5mk/w
Kryonaut extreme: 14.2mk/w
hydronaut bir tık daha uygun o nasıldır ?Thermal grizzly’nin fiyatları maalesefki rakiplerine göre hep daha yüksek oluyor. Linkini paylaştığınız “kryonaut extreme” modelini deneyimlemedim ama kağıt üstünde özellikleri “kryonaut” modeline kıyasla bir tık daha iyi. En son 9 Şubat’ta 1gr kryonaut almışım ve 250tl ödemişim. Thermal grizzly’nin fiyatları genellikle böyle ama alabileceğiniz en iyi termal macunlardan biridir.
Kryonaut: 12.5mk/w
Kryonaut extreme: 14.2mk/w
grizzly kryonaut öneririm fakat https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-noctua-nt-h1-fiyati,5650292.html şunun da fiyatı çok iyi düştü bakabilirsin.Termal macun önerilerinizi bekliyorum. 9800x3d için kullanıcam
Ben 7 yıldan uzun süredir kryonaut kullanıyorum. 1-1.5 senede bir hem masaüstü bilgisayarımın hem de evde iş bilgisayarı olarak kullanılan laptop’ın macununu yeniliyorum (1gr’lık tüp ikisine de yetiyor.). 2 ay önce laptop’ın macununu yaklaşık 3 senedir değiştirmediğimi fark ettim. Macunun sıcaklık performansı tabii ki ilk sürüldüğü gibi değildi ama aradan geçen 3 yıla rağmen macun hala ilk günki akışkanlığındaydı. Marka/model fark etmeksizin en fazla 2 yılda bir macun yenilemekte fayda var.hocam zamanla performansının düştüğü söyleniyor sizde var mı böyle bir durum yoksa hala memnun musunuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hydronaut bir tık daha uygun o nasıldır ?