Termal macun önerisi

Macun yerine Heilos termal padi tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Macun yerine Heilos termal padi tavsiye ederim.
12700H'ı adam etti. MX6 Kullanıyordum bir süre sonra yine 97-100°C olup watt kesiyordu oyunda. Heilos ile 86-92 arası takılıyorum Mux açık, işlemci sınırı yok, performans modu.

Thermal grizzly’nin fiyatları maalesefki rakiplerine göre hep daha yüksek oluyor. Linkini paylaştığınız “kryonaut extreme” modelini deneyimlemedim ama kağıt üstünde özellikleri “kryonaut” modeline kıyasla bir tık daha iyi. En son 9 Şubat’ta 1gr kryonaut almışım ve 250tl ödemişim. Thermal grizzly’nin fiyatları genellikle böyle ama alabileceğiniz en iyi termal macunlardan biridir.
Kryonaut: 12.5mk/w
Kryonaut extreme: 14.2mk/w

Thermal grizzly’nin fiyatları maalesefki rakiplerine göre hep daha yüksek oluyor. Linkini paylaştığınız “kryonaut extreme” modelini deneyimlemedim ama kağıt üstünde özellikleri “kryonaut” modeline kıyasla bir tık daha iyi. En son 9 Şubat’ta 1gr kryonaut almışım ve 250tl ödemişim. Thermal grizzly’nin fiyatları genellikle böyle ama alabileceğiniz en iyi termal macunlardan biridir.
hocam zamanla performansının düştüğü söyleniyor sizde var mı böyle bir durum yoksa hala memnun musunuz ?

hydronaut bir tık daha uygun o nasıldır ?

hocam zamanla performansının düştüğü söyleniyor sizde var mı böyle bir durum yoksa hala memnun musunuz ?

hydronaut bir tık daha uygun o nasıldır ?
Ben 7 yıldan uzun süredir kryonaut kullanıyorum. 1-1.5 senede bir hem masaüstü bilgisayarımın hem de evde iş bilgisayarı olarak kullanılan laptop’ın macununu yeniliyorum (1gr’lık tüp ikisine de yetiyor.). 2 ay önce laptop’ın macununu yaklaşık 3 senedir değiştirmediğimi fark ettim. Macunun sıcaklık performansı tabii ki ilk sürüldüğü gibi değildi ama aradan geçen 3 yıla rağmen macun hala ilk günki akışkanlığındaydı. Marka/model fark etmeksizin en fazla 2 yılda bir macun yenilemekte fayda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,930
Üyeler
174,265
Son üye
kadirberkan
Geri