- Reaksiyon skoru
- 753
Phantom spirit almıştım biraz önce termal macuna baktım çok sert galiba kurumuş MX 6 mı tf7 mi alayım
Agzı 3 4 gün açık kalmışAğzı açık kalmadıysa macun kurumaz. TF7'nin yapısı biraz sert. Eğer alacaksan hangisi ucuzsa onu al MX6 ile aynı.
3-4 günde pek bozulmaz sıcak bir suyun içine at sonra bir dene bakalım kıvamı düzelecek mi? Eğer düzelmezse iyice kuruyup yağını kaybetmiştir. Sonra 4gr Mx6 alabilirsin.Agzı 3 4 gün açık kalmış
Hayır değil.Mx6 iş yapar ama tf8-tf9-thermal Grizzly Kryonaut gibi macunlar daha iyi karar senin
Ben bunu tavsiye ederim iyidir.Phantom spirit almıştım biraz önce termal macuna baktım çok sert galiba kurumuş MX 6 mı tf7 mi alayım
Kime göre neye gore? deneyimlemis ve sayısız test kanallarindan baktim ve evet bu saydığım macunlar daha iyi.Hayır değil.
Çıktı kardeşim 4 Yasındaki kuzenimle bilgisayar parçalarının olduğu odaya girmişler kuzenim açmış ama sıkmamış 3 4 gün sonra farkettimiçinden zaten TF7 çıkmadı mı?
Neye göre daha iyi değil? evet fiyatları mx6 ya göre daha fazlaHayır değil.
Ağzı açık kalmadıysa macun kurumaz. TF7'nin yapısı biraz sert. Eğer alacaksan hangisi ucuzsa onu al MX6 ile aynı.
Kime göre neye gore? deneyimlemis ve sayısız test kanallarindan baktim ve evet bu saydığım macunlar daha iyi.
Ben bunu tavsiye ederim iyidir.
![]()
Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 295,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bunu süreyim test değerlerini atarım kötüyse alırımÇıktı kardeşim 4 Yasındaki kuzenimle bilgisayar parçalarının olduğu odaya girmişler kuzenim açmış ama sıkmamış 3 4 gün sonra farkettim