Termal macun önerisi

avrie

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhaba
İşlemci olarak 2. El ryzen 5 5600 alacağım işlemci soğutucum AMD Wraith Prism
Ekran kartım 1660 super
İşlemcim için en sağlıklı termal macun ne olur

işlemci oyunlarda 90 derecelere dayanıyordu anladım ki termal macun ömrünü tüketmiş acil macun lazımdı dışarıdaki bilgisayarcılara gidip kazıklanmak istemedim Arctic MX-4 sipariş ettim trendyoldan bizim ekipte herkes trendyoldan sipariş veriyor zaten zamanında teslimat cidden hayat kurtardı sistemi yakacaktık yoksa mx4 her türlü işini görür

Bu arada en kısa sürede güzel bir kule tipi soğutucusu alsan iyi olur fiyatlar her ay artıyor müsat bir zamanda al çünkü elbet sistemi yükselteceksin

işlemci oyunlarda 90 derecelere dayanıyordu anladım ki termal macun ömrünü tüketmiş acil macun lazımdı dışarıdaki bilgisayarcılara gidip kazıklanmak istemedim Arctic MX-4 sipariş ettim trendyoldan bizim ekipte herkes trendyoldan sipariş veriyor zaten zamanında teslimat cidden hayat kurtardı sistemi yakacaktık yoksa mx4 her türlü işini görür
Link atar mısın knk

arctic mx-4, mx-6 veya thermalright tf-7 hangisi uyguna bulursanız olur

Merhaba
İşlemci olarak 2. El ryzen 5 5600 alacağım işlemci soğutucum AMD Wraith Prism
Ekran kartım 1660 super
İşlemcim için en sağlıklı termal macun ne olur
bu durum bütçene bağlı 5600ü o soğutucu uvsiz çokta soğuk çalıştırmaz onu söyliyim
Mx4den mx6ya mx7ye tf7den tf8e kryonautdan kryonaut extreme kadar her şey alınır önemli olan ısı iletim değerinin ne kadar yüksek olduğu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,420
Üyeler
190,031
Son üye
polart
Geri