Neler Yeni

Termal macun önerisi

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Hayır, Amazondan sorun yaşamazsınız. Satıcı Amazon ise gönül rahatlığı ile alabilirsiniz lakin oldu da, kutusu ilk fotoğraftaki gibi küçük bir kutu değil de ikinci fotoğraftaki gibi ise iade edebilirsin. İkinci fotoğraftaki gibi olan ürünler sahte ürünler, bilginiz olsun.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yanlışın var, 2. fotoğraftaki 2019 versiyonu olduğu için paketlemesi farklı. Yani 2. fotoğraftaki çakma değil.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
@Jnwander @yigitrocks yani alayım mı 13e? Bi macuna öyle çok para vermek istemiyorum. Ama 13 olan sogutmaz derseniz alırım 75ligi.
Sana önerim gidip 40-50TL verip Zalman ZM-STC8 almandır. 10 liralık termal macun eskisinden daha kötü yapabilir. Madem alıyorsun al güzel bir şey bikaç sefer kullanırsın hem.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
@Jnwander @yigitrocks yani alayım mı 13e? Bi macuna öyle çok para vermek istemiyorum. Ama 13 olan sogutmaz derseniz alırım 75ligi.
Almanızı önermiyorum diyorum hocam.
İlla ki Amazon'dan alacağım dersen yukardaki arkadaşın verdiği linkteki Zalman STC8'i alabilirsin.

Son düzenleme:

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
@yigitrocks @Jnwander şu 50lik zalmanı mı alayım 70lik öbürünü mü?
Aralarında aman aman bir fark yok. Eğer bütçen varsa MX-4'ü alabilirsin lâkin ben olsam STC8'i alırdım. MX-4'ün çok çakması var çünkü. 20 lira fazla verip bide çakma mı değil mi acaba diye kafa yormaya değmez. STC8, 1 ay öncesine kadar 30-40 liraya satılıyordu, belki tekrar o fiyatlara bulabilirsiniz. Şuan gördüğüm kadarıyla en düşük 55TL Amazon'da.

bofuduk55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Onur bay
thermal grizly

real1ty

80+ Bronze
@Jnwander teşekkür ederim yardımınız için.
@yigitrocks yarın hemen elime gelmesini istiyorum, 75lik macunu Amazon sattığı için almayı düşünüyorum. Öbürünü başka bir satıcı satıyor, belki 1 gün de olsa gecikebilir. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Ürün elime gelince bilgilendirme yapacağım kutu içeriği vs ile ilgili

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
@Jnwander teşekkür ederim yardımınız için.
@yigitrocks yarın hemen elime gelmesini istiyorum, 75lik macunu Amazon sattığı için almayı düşünüyorum. Öbürünü başka bir satıcı satıyor, belki 1 gün de olsa gecikebilir. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Ürün elime gelince bilgilendirme yapacağım kutu içeriği vs ile ilgili
Ben sensodyne diş macunu sıktım macun olarak yükte 85-87 derece falan oluyor.

real1ty

80+ Bronze
Geldi, kutu halinde geldi. Sürmeden önce fandaki az kalmış macunu sileyim mi iyice?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Jnwander @yigitrocks 50 tl lik macunu aldım, komple sıkayım mı işlemcinin üzerine? Tek dozluk mu yani?

Son düzenleme:
Top Bottom