Neler Yeni

Termal macun önerisi

Ysuflix

80+ Gold
4 gram mx4 8.5 wmk macun almak israf olur. 1 gram alsan içinden 4 sürümlük çıkar. Thermal Grizzly Hydronaut al 160₺ 1 gram ve 11.8 wmk değeri var sana ömür boyu yeter.
1 gram 4 sürüm mü :D lga 1700 olsa ucu ucuna yetiyo. 2 sürüm zor çıkar 1 gramdan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bulaşma parana yazık olur mx4 al. abdullah abi bunlar hakkında video çekti.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
1 gram 4 sürüm mü :D lga 1700 olsa ucu ucuna yetiyo. 2 sürüm zor çıkar 1 gramdan.

wipastede mi kötüdür

Ysuflix

80+ Gold

Thadox

80+ Bronze

iki tane ryzen 5 5600 işlemci ve laptop için kullandım içinde hala bi miktar vardı. 4 sürüm olmasın 3 olsun diyelim. Bence yine de sürekli macun kullanmayan insanlar 1 gramlık macun alıp en iyisini almalı. 4 gramlık fazlasıyla artıp kalıyor çünkü.

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Ensar

Ysuflix

80+ Gold
iki tane ryzen 5 5600 işlemci ve laptop için kullandım içinde hala bi miktar vardı. 4 sürüm olmasın 3 olsun diyelim. Bence yine de sürekli macun kullanmayan insanlar 1 gramlık macun alıp en iyisini almalı. 4 gramlık fazlasıyla artıp kalıyor çünkü.
çok iyi yettirmişsin hocam ben sıkıp yayıyorum tamamen spatulayla ondan yetmiyo muhtemelen. laptop cpularının kücük bi bölümüne sürülüyo 5 tane laptoba bile yeter

Thadox

80+ Bronze
Bende hiç o kadara bile gerek yok. Amazondan wipaste c2 al miss gibi.
Hocam kağıt üstünde yetersiz ve ucuz duruyor gramı 25 tl ye denk geliyor buna rağmen performansı gerçekten iyi mi? Çünkü 6 W/M-K değeri günümüz işlemcileri için bence çokta yeterli değil. Bunun yerine neden 1 gramlık W/M-K değeri daha yüksek macun önermediniz? Mesela arkadaşın bütçesi de göz önünde bulundurulunca frostx25 veya Thermal grizzly hydronaut daha mantıklı seçenekler olmaz mı?

çok iyi yettirmişsin hocam ben sıkıp yayıyorum tamamen spatulayla ondan yetmiyo muhtemelen. laptop cpularının kücük bi bölümüne sürülüyo 5 tane laptoba bile yeter
Ben sıkıp spatula ile incecik yaydım. Sanırım siz biraz fazla sürmüşsünüz burada amaç soğutucu ile işlemci arasındaki mikro boşlukları termal macun ile doldurup temas yüzeyini artırmak diye düşünüyorum.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hocam kağıt üstünde yetersiz ve ucuz duruyor gramı 25 TL ye denk geliyor buna rağmen performansı gerçekten iyi mi? Çünkü 6 W/M-K değeri günümüz işlemcileri için bence çokta yeterli değil. Bunun yerine neden 1 gramlık W/M-K değeri daha yüksek macun önermediniz? Mesela arkadaşın bütçesi de göz önünde bulundurulunca frostx25 veya Thermal grizzly hydronaut daha mantıklı seçenekler olmaz mı?

Ben sıkıp spatula ile incecik yaydım. Sanırım siz biraz fazla sürmüşsünüz burada amaç soğutucu ile işlemci arasındaki mikro boşlukları termal macun ile doldurup temas yüzeyini artırmak diye düşünüyorum.
Al kullan dostum. Orta seviye işlemciye rahat yeter. Mx 4 ile 1 derece falan oynuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,483
Üyeler
161,061
Son üye
YunusBG
Top Bottom