Termal Ped Lazim Mi?

Gozluk bezi olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide o sildigim yer parlak yer gibi yer cizilirse ne olur

Ayrica tasarsa ne yapayim
cizilirse işte soğutma performansı azalabilir ondan dolayı hafifçe silin diyorum :D kolay kolay çizilmez ama dikkat edin tabii.

Ve cizilirse sorun olurmu

Tamamdir tasarsa ne olur

Ve cizilirse sorun olurmu

Tamamdir tasarsa ne olur
çok kafaya takmalık bir şey olmaz ama hafif ısısı artabilir çizilmesi kolay değil zaten ıslak mendille sildikten sonra hafifçe gözlük bezi ile silin herhangi bir video olur termal macun sürmek çok basit bir şey.

çok kafaya takmalık bir şey olmaz ama hafif ısısı artabilir çizilmesi kolay değil zaten ıslak mendille sildikten sonra hafifçe gözlük bezi ile silin herhangi bir video olur termal macun sürmek çok basit bir şey.
Bide vidalarin yerini nasil aklimda tutabilirim

Kablo felan kopma ihtimali varmi arkadasim dikat etmezsen koparabilirsin dedi
şöyle eşşeğe anlatır gibi anlatan bir abimiz var izleyerek kolayca yapabilirsin kablo kopma olayı için tekme atman lazım cihaza :D

Bide hocam o yesil ana kart gibi yerin altinda bi videoda gordum izgara gibi bir yer var bi tarafa temiz bi taraf full toz olmus aralarindaki bosluktan bakilacak sekilde temizleyin demisti oraya Kadar ineyimmi

Bide hocam o yesil ana kart gibi yerin altinda bi videoda gordum izgara gibi bir yer var bi tarafa temiz bi taraf full toz olmus aralarindaki bosluktan bakilacak sekilde temizleyin demisti oraya Kadar ineyimmi
5 yıldır açılmamışsa detaylı temizlik yap hocam ps lerde termal pad çok hızlı yıpranmıyor macun değişimi yap yeterli olur sıcaklık düşmez ise pad değişimi de yaparsın.

5 yıldır açılmamışsa detaylı temizlik yap hocam ps lerde termal pad çok hızlı yıpranmıyor macun değişimi yap yeterli olur sıcaklık düşmez ise pad değişimi de yaparsın.
Hocam 1 ay once aldim konsolu, 5 yil tahmini ama Adam pis yerde bekletmis ve uzun Zaman kullanmamis temizlememis ve nemli yerde durmus

Aldigimda disi Baska renkti tozdan dolayi

Hocam 1 ay once aldim konsolu, 5 yil tahmini ama Adam pis yerde bekletmis ve uzun Zaman kullanmamis temizlememis ve nemli yerde durmus

Aldigimda disi Baska renkti tozdan dolayi
o zaman 1-2 sene bile yeter hocam tozlanmasına eğer tozlar toprak gibi olmamışsa çok kafaya takmayın 1-2 senelik cihazdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,605
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri