Ya daha doğrusu elime az buzda olsa bi miktae geçiyor yiyip içmek yerine ne yapabilirm aklıma bişi gelmedi.yeme içmeyi parayo çar çur etmek hiç sevmediğim işler.koleksiyon keyif işi keyfin bilir
İşte replika ile orjinal olanı nasıl anlayacam hiçde bişi bilmiyorum bir anlık aklıma gelen bir fikir başka öneriniz varsa açığım.Yapılır ancak biraz maliyetli olur birde replikayla gerçeği ayırt etmek gerekiyor.
her ay bankadan gümüş al faydasını göreceksin her gün artıyorSELAMÜN ALEYKÜM
Lise zorunluluk stajı yapıyorum elime düzenli aylık gelir geliyor.bende bu parayı değerlendirmek istiyorum öyle naksat heves işi tesbih koleksiyonu yapılır mı? veya başka önerileriniz varmı.
ek gelir olarak ne kadar fayda sağlıyorher ay bankadan gümüş al faydasını göreceksin her gün artıyor
geçen sene bugün 30 muş şimdi ise 70 civarı uzun vaadede çok iyi katkı sağladı banaek gelir olarak ne kadar fayda sağlıyor
tabii size kalmış bişey araştırın sonra alacaksanız alın beni sorumlu tutmayınek gelir olarak ne kadar fayda sağlıyor
yok niye sorumlu tutayım hata yaparsam benden yanatabii size kalmış bişey araştırın sonra alacaksanız alın beni sorumlu tutmayın
Hocam hiç hobim yok desem yalan olmaz sanırım.boş boş yaşıyorum hiçbir aktivitem yok okul staj ev hep aynı döngü içinde sıkıldım.artık birşeylerle uğrsşmak istiyorum.Bilmediğin bir şeyin koleksiyonu yapılmaz. Hobilerin neyse onunla alakalı hobiler edinmeyi dene. Atıyorum basket çok seviyorsundur, poster kolesiyonu yap, futbol çok seviyorsundur kart koleksiyonu yap, film - dizi çok seviyorsundur, onlarla ilgili koleksiyonlar yap. Bir oyunu çok seviyorsundur onunla ilgili koleksiyon yap.
Evet haklısınız fakat herşeyi vaktinde yapmak daha doğru geliyor bana.mesela birşeye hevesleniyorsan imkanın varsa o an yapmak daha iyi geliyor kendi adıma öyle.her ay bankadan gümüş al faydasını göreceksin her gün artıyor
O zaman hocam sizin ilk amaciniz kendinize bir hobi bulmak aklınıza gelen her şeyi deneyin bir hobi edinin ondan sonra koleksiyon yaparsınızHocam hiç hobim yok desem yalan olmaz sanırım.boş boş yaşıyorum hiçbir aktivitem yok okul staj ev hep aynı döngü içinde sıkıldım.artık birşeylerle uğrsşmak istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet haklısınız fakat herşeyi vaktinde yapmak daha doğru geliyor bana.mesela birşeye hevesleniyorsan imkanın varsa o an yapmak daha iyi geliyor kendi adıma öyle.![]()
Vakit yokki hocam inanın okul günü 2 gün bir günğ gece 7, gibi gekiyorum eve staj günü ise yine 6 gibi geliyorum zaten yemek ye dinlen yapılması gerekneleri yap oyun oynayacak vakit bile kalmıyor bende işte birşeyler alıp biriktirmek istiyorum sizin bir tavsiyeniz varmı peki hocam.O zaman hocam sizin ilk amaciniz kendinize bir hobi bulmak aklınıza gelen her şeyi deneyin bir hobi edinin ondan sonra koleksiyon yaparsınız
Kitap olabilir zihnin rahatlar okuduğunu anlaman falan gelişir kendin gelisince sende mutlu olursun boş vakitlerinde okursunVakit yokki hocam inanın okul günü 2 gün bir günğ gece 7, gibi gekiyorum eve staj günü ise yine 6 gibi geliyorum zaten yemek ye dinlen yapılması gerekneleri yap oyun oynayacak vakit bile kalmıyor bende işte birşeyler alıp biriktirmek istiyorum sizin bir tavsiyeniz varmı peki hocam.