Tesbih koleksiyonu yapılır mı?

Kitap olabilir zihnin rahatlar okuduğunu anlaman falan gelişir kendin gelisince sende mutlu olursun boş vakitlerinde okursun
Benim parfümler hoşuma gidiyor bu Kasım indirimlerinde falan bir parfüm alasim var ona bakıyorum
Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam fakat kitap okunayı hiç sevmiyorum bi ara denedim yok benlik bir şey değil.bazen çok canım sıkılıyor büyükbabamla mescite gidip çay içiyorum amcalarla birlikte sohbetleri dinliyorum ve boş boş geziyoruz o kadar yağtığım aktiviteler başkada birşeyde zevk alamıyorum.bisiklet çok sürerdim küçülmeden önce hala olsa hala sürerim falat istediğim tarz bisikletler uçmuş fiyatları o fiyata motor alınır motor da sürmek hiç istemiyorum ailemde izin vermiyor zaten istambulda yaşıyorum trafiği bilen bilir kurallara zaten birçok kişi uymuyor çok tehlikeli geliyor bana.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam fakat kitap okunayı hiç sevmiyorum bi ara denedim yok benlik bir şey değil.bazen çok canım sıkılıyor büyükbabamla mescite gidip çay içiyorum amcalarla birlikte sohbetleri dinliyorum ve boş boş geziyoruz o kadar yağtığım aktiviteler başkada birşeyde zevk alamıyorum.bisiklet çok sürerdim küçülmeden önce hala olsa hala sürerim falat istediğim tarz bisikletler uçmuş fiyatları o fiyata motor alınır motor da sürmek hiç istemiyorum ailemde izin vermiyor zaten istambulda yaşıyorum trafiği bilen bilir kurallara zaten birçok kişi uymuyor çok tehlikeli geliyor bana.
Belkide kendi tarziniza uygun kitap denememissinizdir polisiye öneririm

Belkide kendi tarziniza uygun kitap denememissinizdir polisiye öneririm
Yok hocam sıkılıyorum kitaptan gerçekten hiç hoşuma gitmiyor okulda okuduğum yeter okuma yazmam var gerisi pekde önemli değil.😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,651
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri