Ya daha doğrusu elime az buzda olsa bi miktae geçiyor yiyip içmek yerine ne yapabilirm aklıma bişi gelmedi.yeme içmeyi parayo çar çur etmek hiç sevmediğim işler.koleksiyon keyif işi keyfin bilir
İşte replika ile orjinal olanı nasıl anlayacam hiçde bişi bilmiyorum bir anlık aklıma gelen bir fikir başka öneriniz varsa açığım.Yapılır ancak biraz maliyetli olur birde replikayla gerçeği ayırt etmek gerekiyor.
her ay bankadan gümüş al faydasını göreceksin her gün artıyorSELAMÜN ALEYKÜM
Lise zorunluluk stajı yapıyorum elime düzenli aylık gelir geliyor.bende bu parayı değerlendirmek istiyorum öyle naksat heves işi tesbih koleksiyonu yapılır mı? veya başka önerileriniz varmı.
ek gelir olarak ne kadar fayda sağlıyorher ay bankadan gümüş al faydasını göreceksin her gün artıyor
geçen sene bugün 30 muş şimdi ise 70 civarı uzun vaadede çok iyi katkı sağladı banaek gelir olarak ne kadar fayda sağlıyor
tabii size kalmış bişey araştırın sonra alacaksanız alın beni sorumlu tutmayınek gelir olarak ne kadar fayda sağlıyor
yok niye sorumlu tutayım hata yaparsam benden yanatabii size kalmış bişey araştırın sonra alacaksanız alın beni sorumlu tutmayın