Tesbih koleksiyonu yapılır mı?

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
467
SELAMÜN ALEYKÜM
Lise zorunluluk stajı yapıyorum elime düzenli aylık gelir geliyor.bende bu parayı değerlendirmek istiyorum öyle naksat heves işi tesbih koleksiyonu yapılır mı? veya başka önerileriniz varmı.

Yapılır ancak biraz maliyetli olur birde replikayla gerçeği ayırt etmek gerekiyor.

koleksiyon keyif işi keyfin bilir
Ya daha doğrusu elime az buzda olsa bi miktae geçiyor yiyip içmek yerine ne yapabilirm aklıma bişi gelmedi.yeme içmeyi parayo çar çur etmek hiç sevmediğim işler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapılır ancak biraz maliyetli olur birde replikayla gerçeği ayırt etmek gerekiyor.
İşte replika ile orjinal olanı nasıl anlayacam hiçde bişi bilmiyorum bir anlık aklıma gelen bir fikir başka öneriniz varsa açığım.🙂

Bilmediğin bir şeyin koleksiyonu yapılmaz. Hobilerin neyse onunla alakalı hobiler edinmeyi dene. Atıyorum basket çok seviyorsundur, poster kolesiyonu yap, futbol çok seviyorsundur kart koleksiyonu yap, film - dizi çok seviyorsundur, onlarla ilgili koleksiyonlar yap. Bir oyunu çok seviyorsundur onunla ilgili koleksiyon yap.

SELAMÜN ALEYKÜM
Lise zorunluluk stajı yapıyorum elime düzenli aylık gelir geliyor.bende bu parayı değerlendirmek istiyorum öyle naksat heves işi tesbih koleksiyonu yapılır mı? veya başka önerileriniz varmı.
her ay bankadan gümüş al faydasını göreceksin her gün artıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,776
Üyeler
184,220
Son üye
Wojtek01
Geri