Merhaba, Trendyol ve Çiçeksepeti üzerinden yenilenmiş ya da teşhir ürünü almak istiyordum fakat kimi arasam fatura sıfır olmayanlara verilmiyor dedi, Trendyol'da ve Çiçeksepeti'nde teşhir ve Yenilenmişlere fatura kesilmesi zorunlu değil mi?
Çok saçma, bir ürün para karşılığı başka birine satılıyor ise fatura kesilmek zorundadır.Merhaba, Trendyol ve Çiçeksepeti üzerinden yenilenmiş ya da teşhir ürünü almak istiyordum fakat kimi arasam fatura sıfır olmayanlara verilmiyor dedi, Trendyol'da ve Çiçeksepeti'nde teşhir ve Yenilenmişlere fatura kesilmesi zorunlu değil mi?
Çiçeksepetinde ikinci el satan birine daha sordum oda kesmiyor,ikinci el olması tamam normalde fatura kesilmezde Trendyol,çiçeksepeti gibi yerler zorunlu tutmuyormu bunu o aklıma takıldıÇok saçma, bir ürün para karşılığı başka birine satılıyor ise fatura kesilmek zorundadır.
Çiçeksepetinde ikinci el satan birine daha sordum oda kesmiyor,ikinci el olması tamam normalde fatura kesilmezde Trendyol,çiçeksepeti gibi yerler zorunlu tutmuyormu bunu o aklıma takıldıÇiçeksepetinde ikinci el satan birine daha sordum oda kesmiyor,ikinci el olması tamam normalde fatura kesilmezde Trendyol,çiçeksepeti gibi yerler zorunlu tutmuyormu bunu o aklıma takıldı