Neler Yeni

Teşhir ve Yenilenmiş Ürünlerde fatura kesilir mi?

_Ali_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali Can
Merhaba, Trendyol ve Çiçeksepeti üzerinden yenilenmiş ya da teşhir ürünü almak istiyordum fakat kimi arasam fatura sıfır olmayanlara verilmiyor dedi, Trendyol'da ve Çiçeksepeti'nde teşhir ve Yenilenmişlere fatura kesilmesi zorunlu değil mi?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,344
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ben teşhir anakart almıştım faturası vardı. Faturasız nasıl satış yapıyorlar anlayamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Merhaba, Trendyol ve Çiçeksepeti üzerinden yenilenmiş ya da teşhir ürünü almak istiyordum fakat kimi arasam fatura sıfır olmayanlara verilmiyor dedi, Trendyol'da ve Çiçeksepeti'nde teşhir ve Yenilenmişlere fatura kesilmesi zorunlu değil mi?
Çok saçma, bir ürün para karşılığı başka birine satılıyor ise fatura kesilmek zorundadır.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,252
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Teşhir ürüne de fatura kesiliyor. 1-2 ay önce Media Makt'tan teşhir ürün aldım 2 adet, faturası kesilmişti. Daha önce de çok teşhir ürün aldım, fatura kesiliyor.

_Ali_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok saçma, bir ürün para karşılığı başka birine satılıyor ise fatura kesilmek zorundadır.
Çiçeksepetinde ikinci el satan birine daha sordum oda kesmiyor,ikinci el olması tamam normalde fatura kesilmezde Trendyol,çiçeksepeti gibi yerler zorunlu tutmuyormu bunu o aklıma takıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çiçeksepetinde ikinci el satan birine daha sordum oda kesmiyor,ikinci el olması tamam normalde fatura kesilmezde Trendyol,çiçeksepeti gibi yerler zorunlu tutmuyormu bunu o aklıma takıldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,227
Üyeler
164,635
Son üye
Cnkcglu
Top Bottom