Teşhir Vitrin Monitör Alınır mı ?

Reaksiyon skoru
49
Arkadaşlar, Vatan Bilgisayarda Asus TUF : VG27AQL5A modelini almak istiyorum ancak bütün şubelerde her yerde sadece teşhir ürün var. Yani adamlar vitrinde millete sergilediği ürünü verecek bana. Bir personele sorduğumda ürünün yaklaşık 40-45 gün önce gelip vitrine koyulduğu söyledi. Minimum +12 saat %100 parlaklikta 40-45 gün vitrindedir. Sizce teşhir ürün alınır mı ? Monitör çok yorulmuş mudur ? Sıfır hiçbir yerde satılmıyor ve tek satıcı Vatan Bilgisayar. 240-260hz monitorlerede çıkmayı düşünmüyorum 2K da o fpsleri veremem. ( Rx9070xt+r7 7800x3d). Hem fps hem hikayeli oyunlar karışık oynuyorum.

2k'da o fpsleri gayet verirsin bence sistemini küçümsüyorsun

Fiyat gerçekten uygunsa ve ekranda çizik vs yoksa al geç farkı hissetmezsin bence.
Test , kontrol edebilirim dedi ama o saatten sonra iade işi olmaz dedi. Yani tam emin olamadım. Fiyat 10k gibi bişeydi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2k'da o fpsleri gayet verirsin bence sistemini küçümsüyorsun
Hocam cs, valo , apex harici 2K ultrada o fpslere ulaşamam bence. Hikayeli oyunda zaten ulasamam ancak mesela PUBG, BF6 ultrada oynasam ondan 240 hzlere vs pek sanmıyorum. Monitör hz'si altı fps alınca bu sefer gsync-freesync teknolojileri devreye giricek ve bu da gecikme ekler diye düşünüyorum

Öncelikle teşhir ürünlerde garanti 1 yıl oluyor genelde. Garanti olayını sor kardeşim. Çünkü eskisen teşir üründe garanti 1 yıldı. Bazen 2-3 yıl derler ama fatura da farklı yazar dikkat et.

Bir de sen inanma :). 40-45 güne. Gerçi ger gün 12 saat çalışsa en az 3 ay olsa saat toplamı 44 güne gelir. Daha önce farklı firmalarda saha da çalıştım. Sen 1 yıl gibi düşün.

Bak test et, ölü piksel ışık sızması vb yoksa fiyatta da bira daha düşerse al gitsin. Fiyatları yukarı çekmişler.

Test , kontrol edebilirim dedi ama o saatten sonra iade işi olmaz dedi. Yani tam emin olamadım. Fiyat 10k gibi bişeydi.

Hocam cs, valo , apex harici 2K ultrada o fpslere ulaşamam bence. Hikayeli oyunda zaten ulasamam ancak mesela PUBG, BF6 ultrada oynasam ondan 240 hzlere vs pek sanmıyorum. Monitör hz'si altı fps alınca bu sefer gsync-freesync teknolojileri devreye giricek ve bu da gecikme ekler diye düşünüyorum
FPS sınırlarsın oyun içi. CS falan hariç 240hz gereksiz zaten. Hem 10k'ya biraz eklersen daha sağlam sıfır monitör bulunabilir. Teşhir ürünlerine karşıyık.

O teknolojiler tam Hz kadar FPS almadığın her durumda devreye girer bu arada, yani 240Hz monitörde 500FPS alırsan yine yırtılma olabilir. Bundan kaçış yok yani.

Fazla Hz nin daha pahalı olması hariç bir zararı olmaz. Zaten yüksek Hz monitör istenirse düşük Hz de çalışabiliyor ama tersi pek mümkün değil.

Arkadaşlar, Vatan Bilgisayarda Asus TUF : VG27AQL5A modelini almak istiyorum ancak bütün şubelerde her yerde sadece teşhir ürün var. Yani adamlar vitrinde millete sergilediği ürünü verecek bana. Bir personele sorduğumda ürünün yaklaşık 40-45 gün önce gelip vitrine koyulduğu söyledi. Minimum +12 saat %100 parlaklikta 40-45 gün vitrindedir. Sizce teşhir ürün alınır mı ? Monitör çok yorulmuş mudur ? Sıfır hiçbir yerde satılmıyor ve tek satıcı Vatan Bilgisayar. 240-260hz monitorlerede çıkmayı düşünmüyorum 2K da o fpsleri veremem. ( Rx9070xt+r7 7800x3d). Hem fps hem hikayeli oyunlar karışık oynuyorum.
9700x ve 9070 xtyi 2k 360 hzde kullanıyorum forzada 190-200 fps csde 360fps

Gerekli testler yapılırsa ölü piksel ve ışık sızması çizik gibi şeyler yoksa alınabilir illa o model isteniyorsa. Fakat 45 gün e çok inanmayın o nerden baksanız dediği rakamın 3/5 katı falandır süre teşhir durumu. Onu biraz küçültürler rakamı müşteri ooo demesin diye. Ama çok sorun olmaz süre yukarda anlattım gibiyse durumu.

Onların teşhirde dediği süre , sağdan komple 4 parça kazalı arabayı, sürtmeden boyattık diyen araç satıcısına benzer biraz. ( çok takılmayın yani)

Sisteminizde iyi bu arada işlemci ve kart.

9700x ve 9070 xtyi 2k 360 hzde kullanıyorum forzada 190-200 fps csde 360fps
Hocam cs valo haricinde, mesela 360 altı takıldığıniz oyunlarda (BF6-PUBG-Rust) böyle akıcılık düşmesi hissediyormusunuz ? Veya gecikme falan o teknolojiler olunca hissediyormusunuz gözünüzle ? (gsync-freesync).

Hocam cs valo haricinde, mesela 360 altı takıldığıniz oyunlarda (BF6-PUBG-Rust) böyle akıcılık düşmesi hissediyormusunuz ? Veya gecikme falan o teknolojiler olunca hissediyormusunuz gözünüzle ? (gsync-freesync).
ben bu monitöre 60 hz ips 1080p monitörden geçtim freesync bile yoktu bu 360 hz oled 2k o yüzden uçurum var o yüzden pek objektif olmaz zaten ben memnunum mesela lolde zaten optimize olmadığı için 360 hz yerine 200 hz oynuyorum mecburen tıklayınca ekran ışınlanması var işte
bunda freesync premium pro var gsync yok ekran kartım amd zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,972
Üyeler
185,200
Son üye
serhattm
Geri