Neler Yeni

Test Kitabı Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Hasan
Sağ olun hocam rehber matematik sevdiğim kanallardan işime büyük ihtimalle yarayacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler babam tekrardan sormamı istedi TYT ve AYT'ye ne zaman çalışmaya başlamalıyım? Ek olarak TYT ve AYT için test kitabı tavsiyeniz var mıdır?
aslında senin şu anki tyt netlerine bağlı eğer bir tytye girdiysen sonuçlarını atarsan ona göre söyleyim ben sana

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Hasan
Maalesef hiç tyt denemesine girmedim hocam.
eğer yazıcınız varsa internette denemeler var yoksa da bir kırtasiyeye gidip alıp kendinizi denemenizi isterim hem kendinize göre plan oluşturursunuz hem istediğiniz üniversiteye göre kaç net artırmanız gerektiğini görürsünüz her halükarda işinize yarar

eğer yazıcınız varsa internette denemeler var yoksa da bir kırtasiyeye gidip alıp kendinizi denemenizi isterim hem kendinize göre plan oluşturursunuz hem istediğiniz üniversiteye göre kaç net artırmanız gerektiğini görürsünüz her halükarda işinize yarar
Tamamdır hocam teşekkürler. Peki denemeleri çıkarttırabileceğim bir site tavsiyeniz var mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Hasan
Tamamdır hocam teşekkürler. Peki denemeleri çıkarttırabileceğim bir site tavsiyeniz var mıdır?
hemen bulayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

burda mini deneme değil de genel deneme olanları çözebilirsin

LaketrooS

80+ Silver
11. Sınıf'a yeni geçtim. Sayısal öğrencisiyim. Hem konu tekrarı yapıp hem de test çözebileceğim bir kitap var mıdır? Varsa kitabı link olarak atabilir misiniz? Ayrıca önceki senelerdeki eksikliklerimi nasıl telafi ederim?

Bütçe: Yok fikir sahibi olmak için konuyu açtım. Fakat çok pahalı olmasın.
kanka bende 16 yım meraktan soruyorum k10yal yazmışsın instaya. hangi lise o belki benim lisedir?

LaketrooS

80+ Silver
Top Bottom