Testi pozitif olan varmı?

amcam yengem oldu onlar 10kg fln verdi ama kuzenim sabahdan akşama kadar oyun oynayıp dizi izledik çok eğlenceği onda hiç belirti yoktu aga sen test yaptıracaksan git biraz aburcubur stokla
Ben yaptırdım ve pozitif çıktı o yüzden dışarı bırak odamdan dışarı zor çıkıyorum bende virüs oldugu için ailemde karantinada onlarda çıkıp alamaz maalesef.

amcam yengem oldu onlar 10kg fln verdi ama kuzenim sabahdan akşama kadar oyun oynayıp dizi izledik çok eğlenceği onda hiç belirti yoktu aga sen test yaptıracaksan git biraz aburcubur stokla
adam hasta sen aburcubur diyosun sağlıklı beslenmesi lazım

Ben yaptırdım ve pozitif çıktı o yüzden dışarı bırak odamdan dışarı zor çıkıyorum bende virüs oldugu için ailemde karantinada onlarda çıkıp alamaz maalesef.
aga geçmiş olsun siparişle vs bir şey alabiliyorsan biraz aburcubur al

Şuanlık iyiyim sadece sanki etimi kemigimden ayırıyorlarmış gibi oluyor onun dışında bir sorun yok şükürler olsun.
Bende aynı belirti vardı dün bugun bir şey yok test yapmalımıyım? Sadece gözlerimi kapatmam gerekiyor gibi hissediyorum. Yorgun yani.

adam hasta sen aburcubur diyosun sağlıklı beslenmesi lazım
aga canı sıkılacaktır elbet yani ağız dağıtlmalık fıstık gibi çekirdek gibi şeyler güzel oluyor
hani kuzenim fln olduya ondan gördüm ben

Selamlar bu sabah testimin pozitif oldugunu ögrendim bende merak ettim ve sormak istedim forumda testi pozitif olan varmı? Varsa nasıl atlatıyorsunuz? ya da atlattınız? Başıma gelecekleri merak ediyorum diyebilirim.
Geçmiş olsun
sence nasıl bulaşmış olabilir sana corona?

Geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsın umarım 🙏

Maalesef alabilsemde almam herhalde.
Post automatically merged:

Okuldan bulaştıgını düşünüyorum çünkü başka hiçbir yere gitmedim.
aga sana 7 kg çekirdek gönderiyim varsa söve söve çitlersin birde yemek olayını vardiyalı yapın annen veya baban yapsın alsınlar sen bi 15 dk sonra git

Geri