Hacı sen tineri kimden aldın bir daha alma ondan, senin kafa çok pis gelmiş halisülasyon seviyesine gelmişsinArkadaşlar direk konuya geçicem, çıldırmalık olay yaşadım. Ben apartmanın bahçesinde oturuyordum ağaç gölgesinde telefonla kurcalanıyordum. Teyzenin biri geldi yanımda oturdu neredeyse 60 yaş olurdu. Gençlerin halinden konuştu biraz, dedim teyze onlar akıllarına ne estiyse yapıyorlar açık saçık felan giyecekler tabii. Konu uzadıkca uzadı. En son alışveriş yapacam dedi bi yardım etsen yüküm ağır olucak. Neyse sabır.... deyip bende gittim markete bununla. Neredeyse 10- 15 kg pazarlık yaptı apartmana kaldırdım. Evin kapısından 1 adım attım kapıyı kapattı. Dedi misafirimsin çay içmezsen bırakmam seni.
Neyse beni mecbur televizyon önüne aldı Çay felan getirdi, sonra kiyafetini değiştirdi sanki alttan bişey giymediği belli oluyordu. Oturdu biraz muhabbet etti baya yaklaştı bana taraf. Elime bacağıma koluma dokunmaya başlamıştı Evin kapısı çaldı. Ben anlık olarak açık cam aradım dışarıya atlamak için. Korkma dedi bir bakalım kimmiş açmiyicam zaten kapıyı. Yalan söylüyormuş meğerse, Kapıya yaklaştığı gibi açtı kapıdan tamı tamına 15 zebani el-ele verip kırmızı mendillerle halay çekerek odaya girmez mi? Oturduğum odanın bir zindan olduğunu farkedip kaçmaya çalıştım. Ama Teyze yağlı kırbacıyla beni tek hamlede çukura çekti. Şimdi arkadaşlar sakın ola bahçede bankta oturup bir teyzeyle muhabbet etmeyin benim gibi ateşli zindanlarda Wifi şifresini almak için bin takla atarsınız. Yine adamlar iyi niyetli çıktı, ben uslu olursam klimayı bile açacaklarını söylediler yoksa cayır cayır yanacam burda. Biriniz yardım etsin akıl fikir versin burdan kaçmam için.
1000 kere diyoruzki polisan harici çekmeyin şaşı olursunuz kör olursunuz böyle anlamıyorlar@TinerciAlper hangi formül bu knk
Bende öyle düşündüm, genelde kimyasala düşen insanlar birinin kendini izlediğini dinlediğini düşünür halisülasyon görür, bu ne tiner kafası ne de cigara kafasıCigaranin boyle bi kafasi yok herhangi bir alkolunde kesinlikle kimyasalin isi bu
@_Zaur_ bana reaksiyon atınca farkettim, bu elemanın çok garip forumları vardı değil mi ahahahahaEski zaur kaldığı yerden devam ediyor
Bu elemanın eşya sağlammış kafası bi milyon olmuş, @_Zaur_ kimden aldın bi arkadaş soruyoda@_Zaur_ bana reaksiyon atınca farkettim, bu elemanın çok garip forumları vardı değil mi ahahahaha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hafızam iyi harbiden ahahahahah bu nedir olumArkadaşlar başımdan geçen garip olayı anlatıcam. Biraz uzun olucak ama okumaya değer. Şimdi bizim binanın altında büyük bi süpermarket var. Çoğu zaman işten dönünce oradan alıyorum gerekli şeyleri, şimdi geçenlerde yine gittim oraya baktım kız bana baktı biraz mutlu gibi oldu. Neyse dükkanı dolandım kasiyer kızımız izin almış dükkanı geziyordu benden biraz uzakta. Bende biliyorsunuz utangaçımdır ilk açılmam hiçbir zaman. Şimdi peynir sosis felan topladım sepete, defter kalem bölümünden iş için kalem alıcaktım. Kalem bakınırken birden kız yandan çıkmasın mı yardım lazım mı diye? Şaşırıp...
- xxxZAURxxx
- Cevaplar: 16
- Forum: Konu Dışı
Beşiktaş stadının oralarda beşiktaşlı kardeşlerimizden almıştırBu elemanın eşya sağlammış kafası bi milyon olmuş, @_Zaur_ kimden aldın bi arkadaş soruyoda
YouTube Shorts u azaltArkadaşlar direk konuya geçicem, çıldırmalık olay yaşadım. Ben apartmanın bahçesinde oturuyordum ağaç gölgesinde telefonla kurcalanıyordum. Teyzenin biri geldi yanımda oturdu neredeyse 60 yaş olurdu. Gençlerin halinden konuştu biraz, dedim teyze onlar akıllarına ne estiyse yapıyorlar açık saçık felan giyecekler tabii. Konu uzadıkca uzadı. En son alışveriş yapacam dedi bi yardım etsen yüküm ağır olucak. Neyse sabır.... deyip bende gittim markete bununla. Neredeyse 10- 15 kg pazarlık yaptı apartmana kaldırdım. Evin kapısından 1 adım attım kapıyı kapattı. Dedi misafirimsin çay içmezsen bırakmam seni.
Neyse beni mecbur televizyon önüne aldı Çay felan getirdi, sonra kiyafetini değiştirdi sanki alttan bişey giymediği belli oluyordu. Oturdu biraz muhabbet etti baya yaklaştı bana taraf. Elime bacağıma koluma dokunmaya başlamıştı Evin kapısı çaldı. Ben anlık olarak açık cam aradım dışarıya atlamak için. Korkma dedi bir bakalım kimmiş açmiyicam zaten kapıyı. Yalan söylüyormuş meğerse, Kapıya yaklaştığı gibi açtı kapıdan tamı tamına 15 zebani el-ele verip kırmızı mendillerle halay çekerek odaya girmez mi? Oturduğum odanın bir zindan olduğunu farkedip kaçmaya çalıştım. Ama Teyze yağlı kırbacıyla beni tek hamlede çukura çekti. Şimdi arkadaşlar sakın ola bahçede bankta oturup bir teyzeyle muhabbet etmeyin benim gibi ateşli zindanlarda Wifi şifresini almak için bin takla atarsınız. Yine adamlar iyi niyetli çıktı, ben uslu olursam klimayı bile açacaklarını söylediler yoksa cayır cayır yanacam burda. Biriniz yardım etsin akıl fikir versin burdan kaçmam için.
Pencereden atlaKaçmak için taktik verin beyler, insanlık ölmüş resmen.
Burda da aynı kanun işliyor, İntihar günah diyorlar sonsuza dek zülüm yaşatacaklarını söylüyorlar. Pencere kenarında duran zebani sırıtıyor öyle yarim saattir, şeytan diyor ki kamçıyı al zebaniyi hiç görmediği işgencelere maruz bırak.Pencereden atla