Neler Yeni

❌İndirim Bitti! The Evil Within 1 & 2 Bedava

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Çok benlik değil ama güzel oyunlar. Epic games büyük bir çıkış yaparsa steam sayesindedir .d Hayırlı olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,501
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
hocam o paralar hiç bir oyuna vermeye değmez. 1. oyunu oynamadan 2. oyunu oynama sırayla git hikayeler bağlantılı çünkü.
2. olarak 2 oyun arasındaki farkı söylim
1. oyun daha sinematik hikaye, anlatım animasyonlar daha bi sinematiğe yakın harbi korkunç kısımlarıda var
2. oyun daha çok oynanışa yönelik resident evil moduna girmiş korku kısmıda baya bi azalmış
yok hocam 2 oyunu da ücretsiz aldım. Yanlış anlaşılmışım oyunun değeri 700 tl anlamında söylemek istedim. Bilgi için teşekkürler.

• Beğen

Keyfen

80+ Bronze
yok hocam 2 oyunu da ücretsiz aldım. Yanlış anlaşılmışım oyunun değeri 700 TL anlamında söylemek istedim. Bilgi için teşekkürler.
o zaman 1. oyundan başla ama yavaş yavaş oynamanı tavsiye ederim hikayeyi merak ederek hızlı ilerlemek istiyor insan ama bunu sakın yapma yedire yedire yavaş yavaş sakin kafayla oynamanı tavsiye ederim.
2. oyunda 1. oyunun bir süre sonrasını anlatıyor o da baya eğlenceli hikaye olarak değilde oynanış olarak daha iyisi diyebiliriz

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,501
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
o zaman 1. oyundan başla ama yavaş yavaş oynamanı tavsiye ederim hikayeyi merak ederek hızlı ilerlemek istiyor insan ama bunu sakın yapma yedire yedire yavaş yavaş sakin kafayla oynamanı tavsiye ederim.
2. oyunda 1. oyunun bir süre sonrasını anlatıyor o da baya eğlenceli hikaye olarak değilde oynanış olarak daha iyisi diyebiliriz
tamamdır hocam teşekkürler

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Şuan görerek kendime kızıyorum aldım sanmışım almamışım 2'sini. İlk Oyun vardı ikinci oyunu eklememişim.

• Üzgün

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,818
İsim
MehmedVII

Che_