yok hocam 2 oyunu da ücretsiz aldım. Yanlış anlaşılmışım oyunun değeri 700 tl anlamında söylemek istedim. Bilgi için teşekkürler.hocam o paralar hiç bir oyuna vermeye değmez. 1. oyunu oynamadan 2. oyunu oynama sırayla git hikayeler bağlantılı çünkü.
2. olarak 2 oyun arasındaki farkı söylim
1. oyun daha sinematik hikaye, anlatım animasyonlar daha bi sinematiğe yakın harbi korkunç kısımlarıda var
2. oyun daha çok oynanışa yönelik resident evil moduna girmiş korku kısmıda baya bi azalmış
o zaman 1. oyundan başla ama yavaş yavaş oynamanı tavsiye ederim hikayeyi merak ederek hızlı ilerlemek istiyor insan ama bunu sakın yapma yedire yedire yavaş yavaş sakin kafayla oynamanı tavsiye ederim.yok hocam 2 oyunu da ücretsiz aldım. Yanlış anlaşılmışım oyunun değeri 700 TL anlamında söylemek istedim. Bilgi için teşekkürler.
tamamdır hocam teşekkürlero zaman 1. oyundan başla ama yavaş yavaş oynamanı tavsiye ederim hikayeyi merak ederek hızlı ilerlemek istiyor insan ama bunu sakın yapma yedire yedire yavaş yavaş sakin kafayla oynamanı tavsiye ederim.
2. oyunda 1. oyunun bir süre sonrasını anlatıyor o da baya eğlenceli hikaye olarak değilde oynanış olarak daha iyisi diyebiliriz
Bende kendim farketmiştim zaten aldım sandım, Dün bu konuyu gördüm kütüphanemi kontrol ettim yoktu.Herkes alabilsin diye her gün konuyu yükselttim halbuki.