The Flash benzeri dizi veya film önerisi

Mustafa_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
992
The Flash benzeri derken illaki süper kahraman filmi/dizisi olmak zorunda değil. Paradoks ,geçmiş/gelecek bağlantılı, farklı evrenler falan o tarzda bir film/dizi de olabilir. Sıkıcı sürekli konuşmalarla geçen bir dizi/film olmasın yeter. Öneriler için teşekkürler şimdiden.

The punisher
The boys
Supernatural
The umbrella academy
The rain

The punisher
The boys
Supernatural
The umbrella academy
The rain
the umbrella academy hariç hiçbirinde gelecek geçmiş göremedim .d süper kahraman filmide fazla saçma olmuş(fragmanlara göre konuşuyorum) The Rain paradoks falan olmasada güzel gibi gözüküyor biraz klasik ama izlenebilir not aldım varmı farklı önerebileceğin şöyle söyleyeyim flash daki gelecek geçmiş evren bağlantılı olan tarzda bir dizi/film olursa daha iyi olur önerebileceğin yoksa da bu yükseltme mesajım olsun .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

11.22.63'e bakabilirsin.
baktım ama yazdıklarıma benzer hiçbir senaryo göremedim (Fragmana göre) Bak şöyle söyliyeyim flash daki gibi gelecek geçmiş evren bağlantılı olan tarzda bir dizi/film olursa daha iyi olur bildiğin varsa tabi

the umbrella academy hariç hiçbirinde gelecek geçmiş göremedim .d süper kahraman filmide fazla saçma olmuş(fragmanlara göre konuşuyorum) The Rain paradoks falan olmasada güzel gibi gözüküyor biraz klasik ama izlenebilir not aldım varmı farklı önerebileceğin şöyle söyleyeyim flash daki gelecek geçmiş evren bağlantılı olan tarzda bir dizi/film olursa daha iyi olur önerebileceğin yoksa da bu yükseltme mesajım olsun .d
Ha anladım demeye çalıştığın şeyi.
Farklı zamanlarda geçen dizler istiyorsun.
Önerebileceğim dizler.
Dark
Fringe
Raised by wolves
Dracula
Altered carbone
Love death robots

Önerebileceğim dizler.
Dark
Fringe
Raised by wolves
Dracula
Altered carbone
Love death robots
eyw, iyi anlatabilmişim .d Bakıcam şimdi dönüş yaparım duruma göre .d

The Flash benzeri derken illaki süper kahraman filmi/dizisi olmak zorunda değil. Paradoks ,geçmiş/gelecek bağlantılı, farklı evrenler falan o tarzda bir film/dizi de olabilir. Sıkıcı sürekli konuşmalarla geçen bir dizi/film olmasın yeter. Öneriler için teşekkürler şimdiden.
v for vendetta geçmiş gelecek yok ama geçmişte üstünde deney yapan doktorlardan intikam alıyor ama dizinin ana konusu hükümet.

v for vendetta geçmiş gelecek yok ama geçmişte üstünde deney yapan doktorlardan intikam alıyor ama dizinin ana konusu hükümet.
yok uymaz, ismini daha öncede duydum zaten ama ilgimi çekmiyor hele bide fazla bilinen birşeyse ilgim 2 kat azalıyor nedense

Önerebileceğim dizler.
Dark
Fringe
Raised by wolves
Dracula
Altered carbone
Love death robots
Ulan Dracula 3 bölümlük bir efsane benim için

dark ve fringe olabilir

Geri