TahinPekmez
80+ Gold
neden ana oyundan önce ek bölümden başladın ki? Ellie lez çünkü mecbur, herkes çakar yoksao yalan meselesi nedir bilmiyorum 1. saatinde çıktım oyunun girmem dahada
neden ana oyundan önce ek bölümden başladın ki? Ellie lez çünkü mecbur, herkes çakar yoksao yalan meselesi nedir bilmiyorum 1. saatinde çıktım oyunun girmem dahada
Fazla gereksiz takmışsınız kafayı kız orda zaten erkeklere güvenmiyor daha oynamadım güzel spoiler ama umrumda değil yaniÇok doğru dediniz eksiksiz katılıyorum yani ne desem bilemedim yanlış yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam abartıyorlar bu lgbt olayını
sjw kitlesi sağolsun daha bunları çok göreceğiz... (kim kime çakıyor beni gram ilgilendirmez oynadığım oyunda gözüme sokmasınlar yeter homofobik değilim)Dostlar part 1 zaten kafayı yiyorsun 14 yaşında bir kız zombi kıyametinin ortasında daha ergenliğe bile girmeden sözde doğuştan gelen (!) cinsel yönelimini fark edip arkadaşı ile fingirdeşiyor. Yahu kardeşim bu gerçek hayatta önemi büyük olan titiz ince bir seçim. sen bunu oyuncuya sorsana ben güzelim hikayeyi bunu bilerekten nasıl oynayayım kafayı yiyecem mis gibi oyundan hevesim kaçtı. daha oyun başlar başlamaz bir sevgilimiz var hemde kız (dam yuvarlağına benziyor). Tamam rpg oyunu değil seçim sunmaması lazım sen hikayeyi oynuyorsun onu anladık, ama kimse bana gelipte "gayet normal bir şey onlarda insan doğal bir şey bu yaaa" demesin. ben ana karakteri oynuyorsam eğer, bakın her şey idemiyorum ama BUNU sormak zorundasın sen. Ben destek vermiyorum belki kardeşim sen veriyorsun anladıkta oyunun içine lök diye bunu neden koyarsın aklım almıyor daha. hele şu daha ergenliğe girmeden cinsel yönelimi buluşu ayrı kafayı yedirtiyor. ilk defa naughty dog oyunu oynuyorum ilk ve son olacak artık.
her şey olabilir bir anda görülmemesi gereken operasyon odalarına dalmıştır öğrenmiştir falan ama çok fazla detaya takılmayınca çok iyi oyunUsta daha ergenlik çağına girmeden zombi kıyametinin ortasında bu kız nerden keşfediyor bunu saçmalık
Katılıyorum sözlerine bende bugün oynarken tuhaf oldum.Dostlar part 1 zaten kafayı yiyorsun 14 yaşında bir kız zombi kıyametinin ortasında daha ergenliğe bile girmeden sözde doğuştan gelen (!) cinsel yönelimini fark edip arkadaşı ile fingirdeşiyor. Yahu kardeşim bu gerçek hayatta önemi büyük olan titiz ince bir seçim. sen bunu oyuncuya sorsana ben güzelim hikayeyi bunu bilerekten nasıl oynayayım kafayı yiyecem mis gibi oyundan hevesim kaçtı. daha oyun başlar başlamaz bir sevgilimiz var hemde kız (dam yuvarlağına benziyor). Tamam rpg oyunu değil seçim sunmaması lazım sen hikayeyi oynuyorsun onu anladık, ama kimse bana gelipte "gayet normal bir şey onlarda insan doğal bir şey bu yaaa" demesin. ben ana karakteri oynuyorsam eğer, bakın her şey idemiyorum ama BUNU sormak zorundasın sen. Ben destek vermiyorum belki kardeşim sen veriyorsun anladıkta oyunun içine lök diye bunu neden koyarsın aklım almıyor daha. hele şu daha ergenliğe girmeden cinsel yönelimi buluşu ayrı kafayı yedirtiyor. ilk defa naughty dog oyunu oynuyorum ilk ve son olacak artık.
Hocam vallahi dört dörtlük konuşmuşsunuz noktasına kadar katılıyorum, burda sanamı çalıyorlar moruk oyna oyununu diyen fanboylar okusun bunu.Katılıyorum sözlerine bende bugün oynarken tuhaf oldum.
Artık ne dizi ne film izlenir oldu. 1. sezonda izlemiştim 2 erkek baktım iğrençlik yapacak dur dur dedim sezonu yarıda kestim. midem kaldırmadı.
En son bir dizi izledim 70 yaşında 2 erkek aynı rezilliğe düşmüş isim vermiyim dizinin neyse hatta 3lü yapacaklardı dizide 3 tane kartaroz yaşlı adam.
Yıllar önce film sitelerinde yazdığımda ne olacak yaaa çocuklarımız nonoş mu olacak yaaa sende diyenler yazanlar olmuştu ama şuan onlarca çocuk ameliyat olmayı bekliyor ülkemizde. Çok acıklı bir durum.
Bunlar dizilerden filmlerden oyunlardan öğrenmiyorlarda nereden öğreniyor kim söyledi bunlara?
Yazık firmalara milyarlarca dolar sırf bu iş için ayrılmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Şöyle paşamızın bir Aile hayatı ile ilgili sözünüde koyalım hak yerini bulsun.
13 yaşında hocam yani saçma geliyor en yakın arkadaşı birdeher şey olabilir bir anda görülmemesi gereken operasyon odalarına dalmıştır öğrenmiştir falan ama çok fazla detaya takılmayınca çok iyi oyun
Hocam ana oyun bitti sonra DLC bitti ikinci oyunun 1. Saatinde çıktım benneden ana oyundan önce ek bölümden başladın ki? Ellie lez çünkü mecbur, herkes çakar yoksa![]()
Neil druckman iste olmadik yerlere sokuyor lgbt sacmaliklarini. Yaptigi isleri cok severim ama bu sacmaliklar cidden sinir bozucu koskoca nathan drake 4-cu oyunda bir kadindan dayak yiyor yaDostlar part 1 zaten kafayı yiyorsun 14 yaşında bir kız zombi kıyametinin ortasında daha ergenliğe bile girmeden sözde doğuştan gelen (!) cinsel yönelimini fark edip arkadaşı ile fingirdeşiyor. Yahu kardeşim bu gerçek hayatta önemi büyük olan titiz ince bir seçim. sen bunu oyuncuya sorsana ben güzelim hikayeyi bunu bilerekten nasıl oynayayım kafayı yiyecem mis gibi oyundan hevesim kaçtı. daha oyun başlar başlamaz bir sevgilimiz var hemde kız (dam yuvarlağına benziyor). Tamam rpg oyunu değil seçim sunmaması lazım sen hikayeyi oynuyorsun onu anladık, ama kimse bana gelipte "gayet normal bir şey onlarda insan doğal bir şey bu yaaa" demesin. ben ana karakteri oynuyorsam eğer, bakın her şey idemiyorum ama BUNU sormak zorundasın sen. Ben destek vermiyorum belki kardeşim sen veriyorsun anladıkta oyunun içine lök diye bunu neden koyarsın aklım almıyor daha. hele şu daha ergenliğe girmeden cinsel yönelimi buluşu ayrı kafayı yedirtiyor. ilk defa naughty dog oyunu oynuyorum ilk ve son olacak artık.
bende baslikta 2 yazmayınca 1 sanmisim. 2 ye bende başlayacağım. Biraz spolier yedim ama olsun.Hocam ana oyun bitti sonra DLC bitti ikinci oyunun 1. Saatinde çıktım ben
Bu saatten sonra para verseler bu adamın oyunlarını oynarmıyım bilmiyorumNeil druckman iste olmadik yerlere sokuyor lgbt sacmaliklarini. Yaptigi isleri cok severim ama bu sacmaliklar cidden sinir bozucu koskoca nathan drake 4-cu oyunda bir kadindan dayak yiyor ya
last of us 2 yi oynamayi cok istiyorum ilk oyunuve uncharted 4 u cok begenmistim ben ama yeni oyununu oynarmiyim soru isaretiBu saatten sonra para verseler bu adamın oyunlarını oynarmıyım bilmiyorum
Oyun part1 DLC oynamadan önce dört dörtlüktüBen eğer film izliyorsam ya da oyun oynuyorsam olayla ilgili şeyleri görmek isterim ben ana olayın zombi kıyameti olduğu oyunda neden 13 yaşında ergenliğe bile girememiş bir kız üzerinden sizin a**al LPG dayatmalarınızı görüyorum yeter cidden
Daha finali göremedim bakalım ne görecez dahaSenaryosu her yönden rezil. Öyle bir final yaptılar ki, 3. oyundan söz edilemiyor.