The last of us mantık saçmalığı

Bu ülkede doğan bir evladın müslüman olması ve Amerika'da doğan bir evladın hristiyan olması da tamamen bununla alakalı. Ancak bir yandan da globalleşme ve internet sayesinde artık her şeyi ve her yeri görüyoruz. En mantıklısını ben bilemem ancak neyin doğru neyin yanlış olduğu biraz da kişinin içindeki his ile ilgili.
Hak veriyorum

gen demedim hormon dedim ikisi aynı şey değil bunun dışında özentilik gene değil örnek vermek gerekirse solaklıkta genetik değildir ama doğaldır duygularımızı beğenilerimizi belirleyen her şey genetik değil ama bunlarda doğal doğal demek genetik anlamına gelmez doğada hayvanlar arasında bile eşcinsellik var 1500+ türde gözlemlenmiş insanda doğal olan şey kişinin içinden geleni yaşamasıdır eşcinsellik ne tek başına genetik ne sadece hormon ne de çevresel bir özentiliktir bu çok boyutlu doğuştan gelen ve bireyin kontrolünde olmayan bir yönelimdir kimse moda diye yönelim değiştirmez sadece artık bunu saklamıyorlar sonradan kimse eş cinsel olmaz ama bunu sonradan fark edebilir sizin sonradan sanmanızın nedeni toplumsal baskıdan ve bilinçli olmadan yaşamaktan kaynaklı
kardeşim bu normal bir şey değil. hormon olayını biliyorum östrojen hormonunundan kaynaklanan sorunları ve sonuçlarını. lakin bir insan kız gibi hissediyor ve hormonları o yönde çalıştığından hemen cinsiyet değiştirmek zorunda değil. bunun ilaçları ve psikolojik tedavileri var. bir insan nası doğduysa öyle devam etmelidir. tabii doğuştan gelen cins hastalıklarına diyecek sözüm yok onların başımın üstünde yeri var (çift cins /cinsiyet bozukluğu gibi). eğer bir insan hormonları ve içgüdüleri yolunda ilaç almaz ve tedavi olmayı denemeden cinsiyetini değiştirirse o insan hastadır ve tımarhaneye kapatılmalıdır. içten gelen duygularını dışarı vuran kişiler zayıf iradeli kişilerdir. iradesiz kişiler olaylara zayıf tepkiler verirler.

Oyunda 13 yaşında bir kızın kıyamet ortasında en yakın arkadaşı ile ilişki yaşaması, 2. oyun açılır açılmazda sürekli aşk seks işleri dönmesi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O arkadaşı garipsedim biraz
ben ilk oyunda böyle cinsel bir yön hiç görmedim yeni ergenlige girmiş biri için normal cinsel dürtülerin yeni oyunu hiç oynamadım bugün oynayacam

Last of us benim için efsanedir. Ve ikinci oyunda lgbt olması dışında ikinci oyunu ilk oyun kadar sevdim. Naughty Dog benim favori çok sevdiğim firmadır. Last of us ilk oyunu ana teması sevgi üzerine kuruludur. Ve ikinci oyun intikam odaklı hikayeyi Neil Druckmann karar vermiştir. Ve last of us efsanesini Neil abimiz yapmıştır.

Last of us benim için efsanedir. Ve ikinci oyunda lgbt olması dışında ikinci oyunu ilk oyun kadar sevdim. Naughty Dog benim favori çok sevdiğim firmadır. Last of us ilk oyunu ana teması sevgi üzerine kuruludur. Ve ikinci oyun intikam odaklı hikayeyi Neil Druckmann karar vermiştir. Ve last of us efsanesini Neil abimiz yapmıştır.
Sims4 ile aynı ikinci oyun bana göre.

hocam ellie joel ile tanıştığında 14 yaşında olduğunu söylüyor, DLCde 1 sene öncesinden felan geçiyor.
kanka 1 sene öncesinde geçmiyor 2-3 hafta öncesinde geçiyor joel ile tanışmadan bir araştır görürsün

kardeşim bu normal bir şey değil. hormon olayını biliyorum östrojen hormonunundan kaynaklanan sorunları ve sonuçlarını. lakin bir insan kız gibi hissediyor ve hormonları o yönde çalıştığından hemen cinsiyet değiştirmek zorunda değil. bunun ilaçları ve psikolojik tedavileri var. bir insan nası doğduysa öyle devam etmelidir. tabii doğuştan gelen cins hastalıklarına diyecek sözüm yok onların başımın üstünde yeri var (çift cins /cinsiyet bozukluğu gibi). eğer bir insan hormonları ve içgüdüleri yolunda ilaç almaz ve tedavi olmayı denemeden cinsiyetini değiştirirse o insan hastadır ve tımarhaneye kapatılmalıdır. içten gelen duygularını dışarı vuran kişiler zayıf iradeli kişilerdir. iradesiz kişiler olaylara zayıf tepkiler verirler.
Aslında bu durum değil düşünce hastalıklı. Vücudunda normal seviyede testestoron ve östrojen olup erkeklerden hoşlanan erkeklerle etken ilişkiye girmek isteyen insanlar mevcut. Bu durumu tek bir faktör ile açıklamak mümkün değil bir çok faktör etkili.

kanka 1 sene öncesinde geçmiyor 2-3 hafta öncesinde geçiyor joel ile tanışmadan bir araştır görürsün
Hocam hatırladım joele bu ısırık 2 3 hafta önce diyor dlc 2 3 hafta öncesinden geçiyor yaş aynıymış :rolleyes:

tabii birçok faktör durumda etkili ama ben genel bir çerçeveden olayı ele alıp yorumlama yaptım. düşünceleri dediğin şekilde hastalıklı olan kişiler zaten ayrı bi dünya onlara pek yaklaşmayın.

kardeşim söylediklerinin çoğu çok eski bakış açılarına dayanıyor , bilimsel değil bir insan nasıl doğduysa öyle kalmalı demek kulağa mantıklı gibi gelebilir ama mesele o kadar basit değil mesela doğuştan gelen tek şey sadece beden değil kimlik beyin yapısı cinsiyet kimliğide doğuştan geliyor yani bir insan doğduğu biyolojik bedene ait hissetmiyorsa bu onun ruhsal bozukluğu değil varoluş şekli tıp dünyası buna cinsiyet disforisi diyor ve bu bir hastalık değil bir kimlik meselesi dünya sağlık örgütü 2019 da bunu artık mental bozukluk sınıfından çıkardı ilaç alsın bastırsın demek çok kolay ama bu insanların çoğu o baskı yüzünden zaten depresyona girip intihar ediyor yani bastırmak tedavi değil işkence iradesiz diyorsun ama bana göre asıl cesur olan toplumun baskısına rağmen kendi kimliğini açıkca yaşamak isteyen insanlardır bu zayıflık değil güçtür ve eşcinsellikten bahsediyoruz cinsiyet değişiminden değil eşcinsellik kendi cinsinden hoşlanmaktır bu kişinin kendi cinsiyetini reddetmesi değil duygusal ve romantik yönelimiyle bireylerle ilgili eşcinsellikte kişi kendi cinsiyetini olduğu gibi kabul eder ama karşı cinse değil aynı cinse ilgi duyar bu bir hormon bozuklu değil moda değil özenti hiç değil bilim diyor ki eşcinsellik insan doğasının doğal bir varyasyonudur heteroseksüellik ne kadar doğalsa bu da o kadar doğal insanlar nasıl heteroseksüel olmayı seçmiyorsa eşcinsel olmayı da seçemez o yüzden ilaçla geçsin bastırsın demek kalbinde aşk hisseden birine şeker ilacı al sevmesin demek kadar saçma

kardeşim söylediklerinin çoğu çok eski bakış açılarına dayanıyor , bilimsel değil bir insan nasıl doğduysa öyle kalmalı demek kulağa mantıklı gibi gelebilir ama mesele o kadar basit değil mesela doğuştan gelen tek şey sadece beden değil kimlik beyin yapısı cinsiyet kimliğide doğuştan geliyor yani bir insan doğduğu biyolojik bedene ait hissetmiyorsa bu onun ruhsal bozukluğu değil varoluş şekli tıp dünyası buna cinsiyet disforisi diyor ve bu bir hastalık değil bir kimlik meselesi dünya sağlık örgütü 2019 da bunu artık mental bozukluk sınıfından çıkardı ilaç alsın bastırsın demek çok kolay ama bu insanların çoğu o baskı yüzünden zaten depresyona girip intihar ediyor yani bastırmak tedavi değil işkence iradesiz diyorsun ama bana göre asıl cesur olan toplumun baskısına rağmen kendi kimliğini açıkca yaşamak isteyen insanlardır bu zayıflık değil güçtür ve eşcinsellikten bahsediyoruz cinsiyet değişiminden değil eşcinsellik kendi cinsinden hoşlanmaktır bu kişinin kendi cinsiyetini reddetmesi değil duygusal ve romantik yönelimiyle bireylerle ilgili eşcinsellikte kişi kendi cinsiyetini olduğu gibi kabul eder ama karşı cinse değil aynı cinse ilgi duyar bu bir hormon bozuklu değil moda değil özenti hiç değil bilim diyor ki eşcinsellik insan doğasının doğal bir varyasyonudur heteroseksüellik ne kadar doğalsa bu da o kadar doğal insanlar nasıl heteroseksüel olmayı seçmiyorsa eşcinsel olmayı da seçemez o yüzden ilaçla geçsin bastırsın demek kalbinde aşk hisseden birine şeker ilacı al sevmesin demek kadar saçma
oldukça mantıksız konuşmuşsun. cinsiyet kimliği beyinden falan gelmiyor. bir insanın doğdu bedeni kendinin hissetmemesi gibi bir şey olamaz. herkes doğdu vücudu kendinin kabul eder ve doğrusuda budur. hayata gelirken seçmediğimiz şeyleri değiştiremezsin. eğer bir kişi kendini başka bir bedene ait hissediyorsa o insan hastadır ve tımarhaneye kapatılmalıdır. herkesin kendi vücudunda sevmediği şeyler vardır ama herkes bunları değiştirmek istemez. bir insan ilişkide vurduran kişiyken vuran olmak istemesi apaçık deliliktir. hangi organ ile doğduysan senin cinsiyetin o dur. kıza benzeyip erkek organına sahipsen tarzını değiştirip esnetik yaptırabilirsin. dış görünüşünü değiştirebilirsin ama bir cinse adanmış kıyafet ve giyim tarzlarını o cinsten olmadığını bile bile giymen seni gay yapar yani hasta. insanlar kendi kimliklerini özgürce yaşayamazlar her nası bir insan çıplak gezemez ise kız olan biri ben öyle hissediyorum beyin yapım böyle diye erkek olamaz. bir insan eşcinsel olup olmamayı seçebilir. benimde bir arkadaşım kendini kadın gibi hissediyor ama dışa vurmuyor. kendi söylemese bilmezdik bile. iradesi güçlü olan insanlar duygularını ve düşüncelerini kontrol altında tutabilir. cinsiyet yapısı ordan burdan geliyor ben doğuştan böyle hissediyorum zart zurt diyip cinsiyet değiştirenler tımarhanelik zaten. cinsiyetini değiştiren insanlar güçlü falan değil. hepsi ezik insanlar. davranışları konuşmaları yürüyüşleri giyinişleri hepsi rezil. bu insanlarla konuşmak bana zor geliyor. sesi benden kalın adamın etek giymesi eziklikten başka bir şey değil. içten gelen veya beyinsel kimlikleri normalleştirmeye çalışmak yerine bu insanları tedavi etmeye uğraşsak toplumda iyileşmeler zaten sağlanacak. bundan 100 yıl önce normal cinsel yönelimin dışındaki yönelimlerin oranı %1-2 idi. lakin şuan %7* civarında. teknolojinin gelişmesiye toplumdan dışlanan insanlar kendilerine bir yer edinebilecekleri lgbt topluluklarına katılıyorlar. . çoğu insan öyle hissettikleri için değil bir topluluğun parçası olmak için cinsiyeti ile oynuyor.günümüzde tıp ilerledi artık neredeyse herşeyin tedavisi var. bu insanlar tedavi olabilirler. tedavinin başarısı kendi isteklerine ve iradelerine bağlıdır. dediğim gibi: içten gelen toplumsal olarak sıkıntılı duygularını dışarı vuran kişiler zayıf iradeli kişilerdir. iradesiz kişiler olaylara zayıf tepkiler verirler.

Abi siz ne bu olgunmuş ergenmiş hikayeyi yazan kişi kimse bunun savunuculuğunu yapmış sizde burda yok ergen cart curt aynen kız yerine erkek yazmak çok mu zordu yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,654
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri