genlerin zaten eşcinsellikle bir alakası olduğunu sana vurgulamıyorum sana vurguladığım şey iç güdüsel davranışlar hormanel farklılıklar sen çok fazla östörejen hormonu almaya başlarsan kadınsallaşırsın sendeki duygu ve davranış farklılığına yol açabilir ama sadece östörojenlede alakası yok bu durumun onun dışına onedio kaynak vermişsin aşırı güldüm onedio kaynak olarak alınabilecek bir yer değil ve ben birden fazla cinsiyet var demedim cinsel yönelim dedim sen çok ayrı kafayı yaşıyorsun hocam konudan bağımsız anti LGBTQ devam sen sana laf yetiştirmenin bir anlamı yok
Anladım şimdi hormon verirsen değişiklik kaçınılmaz. Ben seni anlıyorum. Onedio kaynak değil istersen aynı bilgiyi yabancı da verebilirim. İnstagram sayfasıda olur nasıl istersen. Önceki sayfada nature'den verdim direk kaynağından.
Şimdi eskiden küçükken bende kime ne yaşasınlar karışmayın kafasındaydım. Olacak o kadar dizisini levet kırcayı izlerken kadın kılığında kakara kikiri gülerdik. Huysuz vijinmidir nedir onu izlemezsim ama görürdüm ara sıra.
Ama şimdi okudukça araştırdıkça anlıyorum ki bunlar çok tehlikeli şeyler. Evet isannın evinde ne halt yiyorsa özelidir ama yayması trajedidir.
Birisinin oğlu nonoş olmuş bilmem ne onun peşinde değilim. Hepimiz osmanlının parçasıyız değil mi gurur duyarız. Fakat neden yıkıldı diye baktığımızdan en büyük sebeplerden biri saray içinde ki oğlancılık sapkınlığı. Öyle böyle değil ama. Tüysüz oğlan seçiyorlar padişaha sadrazama bilmem ne çerisine kadar.
Daha önce Mustafa Kemal paşayı anlamazdım kadınları güzellik yarışması dünyaya tanıtması vs şimdi anladım ki aslında kadınların güzelliğini dünyaya göstermek insanlara göstermek bunun en büyük önlemidir. Kadınları öne çıkarması hak tanıması Devletin sağlam kalması içindi.
Çünkü toplumu kadın oluşturur. Erkek gibi davranan toplumda kadın zekidir zaten gibip kadını tercih etmez.
Sence siyasi arenada bunu anlayabilecek akıl kaldı mı? Ben Mustafa Kemal'i örnek almalıyım Türk genci öyle olmalı.
Neden huysuz bilmemne z.moron b.ersoy cart curtları örnek alayım? Bu yazdıklarımı sakın yabana atma çok yakında dünya daha felakete sürüklenirse anlarsın geç olmaz inşaAllah. Allah esirgesin yine.