Yozgatlııı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,321
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Fatih babanın şu konuşmasından sonra nokta konmuştur.oldukça mantıksız konuşmuşsun. cinsiyet kimliği beyinden falan gelmiyor. bir insanın doğdu bedeni kendinin hissetmemesi gibi bir şey olamaz. herkes doğdu vücudu kendinin kabul eder ve doğrusuda budur. hayata gelirken seçmediğimiz şeyleri değiştiremezsin. eğer bir kişi kendini başka bir bedene ait hissediyorsa o insan hastadır ve tımarhaneye kapatılmalıdır. herkesin kendi vücudunda sevmediği şeyler vardır ama herkes bunları değiştirmek istemez. bir insan ilişkide vurduran kişiyken vuran olmak istemesi apaçık deliliktir. hangi organ ile doğduysan senin cinsiyetin o dur. kıza benzeyip erkek organına sahipsen tarzını değiştirip esnetik yaptırabilirsin. dış görünüşünü değiştirebilirsin ama bir cinse adanmış kıyafet ve giyim tarzlarını o cinsten olmadığını bile bile giymen seni gay yapar yani hasta. insanlar kendi kimliklerini özgürce yaşayamazlar her nası bir insan çıplak gezemez ise kız olan biri ben öyle hissediyorum beyin yapım böyle diye erkek olamaz. bir insan eşcinsel olup olmamayı seçebilir. benimde bir arkadaşım kendini kadın gibi hissediyor ama dışa vurmuyor. kendi söylemese bilmezdik bile. iradesi güçlü olan insanlar duygularını ve düşüncelerini kontrol altında tutabilir. cinsiyet yapısı ordan burdan geliyor ben doğuştan böyle hissediyorum zart zurt diyip cinsiyet değiştirenler tımarhanelik zaten. cinsiyetini değiştiren insanlar güçlü falan değil. hepsi ezik insanlar. davranışları konuşmaları yürüyüşleri giyinişleri hepsi rezil. bu insanlarla konuşmak bana zor geliyor. sesi benden kalın adamın etek giymesi eziklikten başka bir şey değil. içten gelen veya beyinsel kimlikleri normalleştirmeye çalışmak yerine bu insanları tedavi etmeye uğraşsak toplumda iyileşmeler zaten sağlanacak. bundan 100 yıl önce normal cinsel yönelimin dışındaki yönelimlerin oranı %1-2 idi. lakin şuan %7* civarında. teknolojinin gelişmesiye toplumdan dışlanan insanlar kendilerine bir yer edinebilecekleri lgbt topluluklarına katılıyorlar. . çoğu insan öyle hissettikleri için değil bir topluluğun parçası olmak için cinsiyeti ile oynuyor.günümüzde tıp ilerledi artık neredeyse herşeyin tedavisi var. bu insanlar tedavi olabilirler. tedavinin başarısı kendi isteklerine ve iradelerine bağlıdır. dediğim gibi: içten gelen toplumsal olarak sıkıntılı duygularını dışarı vuran kişiler zayıf iradeli kişilerdir. iradesiz kişiler olaylara zayıf tepkiler verirler.