The last of us mantık saçmalığı

oldukça mantıksız konuşmuşsun. cinsiyet kimliği beyinden falan gelmiyor. bir insanın doğdu bedeni kendinin hissetmemesi gibi bir şey olamaz. herkes doğdu vücudu kendinin kabul eder ve doğrusuda budur. hayata gelirken seçmediğimiz şeyleri değiştiremezsin. eğer bir kişi kendini başka bir bedene ait hissediyorsa o insan hastadır ve tımarhaneye kapatılmalıdır. herkesin kendi vücudunda sevmediği şeyler vardır ama herkes bunları değiştirmek istemez. bir insan ilişkide vurduran kişiyken vuran olmak istemesi apaçık deliliktir. hangi organ ile doğduysan senin cinsiyetin o dur. kıza benzeyip erkek organına sahipsen tarzını değiştirip esnetik yaptırabilirsin. dış görünüşünü değiştirebilirsin ama bir cinse adanmış kıyafet ve giyim tarzlarını o cinsten olmadığını bile bile giymen seni gay yapar yani hasta. insanlar kendi kimliklerini özgürce yaşayamazlar her nası bir insan çıplak gezemez ise kız olan biri ben öyle hissediyorum beyin yapım böyle diye erkek olamaz. bir insan eşcinsel olup olmamayı seçebilir. benimde bir arkadaşım kendini kadın gibi hissediyor ama dışa vurmuyor. kendi söylemese bilmezdik bile. iradesi güçlü olan insanlar duygularını ve düşüncelerini kontrol altında tutabilir. cinsiyet yapısı ordan burdan geliyor ben doğuştan böyle hissediyorum zart zurt diyip cinsiyet değiştirenler tımarhanelik zaten. cinsiyetini değiştiren insanlar güçlü falan değil. hepsi ezik insanlar. davranışları konuşmaları yürüyüşleri giyinişleri hepsi rezil. bu insanlarla konuşmak bana zor geliyor. sesi benden kalın adamın etek giymesi eziklikten başka bir şey değil. içten gelen veya beyinsel kimlikleri normalleştirmeye çalışmak yerine bu insanları tedavi etmeye uğraşsak toplumda iyileşmeler zaten sağlanacak. bundan 100 yıl önce normal cinsel yönelimin dışındaki yönelimlerin oranı %1-2 idi. lakin şuan %7* civarında. teknolojinin gelişmesiye toplumdan dışlanan insanlar kendilerine bir yer edinebilecekleri lgbt topluluklarına katılıyorlar. . çoğu insan öyle hissettikleri için değil bir topluluğun parçası olmak için cinsiyeti ile oynuyor.günümüzde tıp ilerledi artık neredeyse herşeyin tedavisi var. bu insanlar tedavi olabilirler. tedavinin başarısı kendi isteklerine ve iradelerine bağlıdır. dediğim gibi: içten gelen toplumsal olarak sıkıntılı duygularını dışarı vuran kişiler zayıf iradeli kişilerdir. iradesiz kişiler olaylara zayıf tepkiler verirler.
Fatih babanın şu konuşmasından sonra nokta konmuştur.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Dostlar part 1 zaten kafayı yiyorsun 14 yaşında bir kız zombi kıyametinin ortasında daha ergenliğe bile girmeden sözde doğuştan gelen (!) cinsel yönelimini fark edip arkadaşı ile fingirdeşiyor. Yahu kardeşim bu gerçek hayatta önemi büyük olan titiz ince bir seçim. sen bunu oyuncuya sorsana ben güzelim hikayeyi bunu bilerekten nasıl oynayayım kafayı yiyecem mis gibi oyundan hevesim kaçtı. daha oyun başlar başlamaz bir sevgilimiz var hemde kız (dam yuvarlağına benziyor). Tamam rpg oyunu değil seçim sunmaması lazım sen hikayeyi oynuyorsun onu anladık, ama kimse bana gelipte "gayet normal bir şey onlarda insan doğal bir şey bu yaaa" demesin. ben ana karakteri oynuyorsam eğer, bakın her şey idemiyorum ama BUNU sormak zorundasın sen. Ben destek vermiyorum belki kardeşim sen veriyorsun anladıkta oyunun içine lök diye bunu neden koyarsın aklım almıyor daha. hele şu daha ergenliğe girmeden cinsel yönelimi buluşu ayrı kafayı yedirtiyor. ilk defa naughty dog oyunu oynuyorum ilk ve son olacak artık.
Hocam merhaba geçen gün bana verdiğiniz alt yazı güzel çalıştı ama bir sorun var benim verdiğim kararları odaklanmıyor kız mı yada erkek sorusunda erkek i seçtim part 2 ye geç tigimde kız yaşıyor du? Sebebi ne dir

Abi siz ne bu olgunmuş ergenmiş hikayeyi yazan kişi kimse bunun savunuculuğunu yapmış sizde burda yok ergen cart curt aynen kız yerine erkek yazmak çok mu zordu yani
Normalleştirmeye zorluyorlar dahada.

Hocam merhaba geçen gün bana verdiğiniz alt yazı güzel çalıştı ama bir sorun var benim verdiğim kararları odaklanmıyor kız mı yada erkek sorusunda erkek i seçtim part 2 ye geç tigimde kız yaşıyor du? Sebebi ne dir
Alt yazı
Alt yazı yüzünden mi oluyor ?

hocam şuanki alakası ne konu ile anlam veremedim.. bende o türkçe yama ile oynadım sorun yoktu. 1. sezon ile 2. sezon saveleri birleşiyor sen birleştirmemiş olabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alt yazı

Alt yazı yüzünden mi oluyor ?
altyazı sağlam ondan olmuyor savelerin karışmış onun konusu değil hocam burası yalnız.

Oyun bu konular hariç çok kaliteli. Oyunun kaliteli yönlerine odaklanırsın
joel-ellie ilişkisine odaklancam sadece diğer dam yuvarlağı ölsün umrumda değil

oyunda çok fazla bunun üstünde durmuyor dizisi hariç o berbattı onun dışında yanılmıyorsam bir iki sahne yani bu konu üstünde bu kadar durulacak bir şey yok.

oyunda çok fazla bunun üstünde durmuyor dizisi hariç o berbattı onun dışında yanılmıyorsam bir iki sahne yani bu konu üstünde bu kadar durulacak bir şey yok.
dina ile ellie ilişkisi çok iğrençti 2 dakika civarı sürdü sadece ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dina ile ellie ilişkisi çok iğrençti 2 dakika civarı sürdü sadece ama
ot çekmekte normal birşeymiş gibi gösteriliyor o sahnede üstüne.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,458
Üyeler
185,733
Son üye
yasinaww
Geri