Diavelin
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 574
- İsim
- Görkem Çağan
Sabahtan belli sana anlatıyorum ama hiçbir konuşmamı doğru okumamışsın. Toplumda milyonlarca yıldır doğru kabul edilen bir şeyi bu son yüz yıldır değiştirilmeye çalışılması doğru değil. Ve sana bahsettiğim bütün insanlar normal değil. Daha anlattıklarımı doğru okumayan ve sadece 1 kısmına cevap veren biri ile mantık çerçevesinde tartışmam mümkün değil. Hayırlı akşamlar.
ne yazık ki senin doğru dediğin şey milyonlarca yıl değil sadece baskı yüzünden konuşulmayan onlarca yılın suskunluğundan ibaret ben seni anlamaya çalıştım bilimle konuştum saygımıda korudum ama sen sadece yargıladın mantık çerçevesinde tartışamıyoruz diyorsun ya haklısın çünkü senin çerçevende sadece kendi fikrine yer var yinde konuşma fırsatı için teşekkür ederim benim için tartışma burada bitmiştir hayırlı akşamlar
bu arada o dediğim dünya sağlık örgütü, amerikan psikiyatri birliği, avrupa cinsel tıp derneği kaynakları aşağıda merak edersen okursun

European Society for Sexual Medicine Position Statement “Assessment and Hormonal Management in Adolescent and Adult Trans People, With Attention for Sexual Function and Satisfaction”
There is a general lack of recommendations for and basic information tailored at sexologists and other health-care professionals for when they encount…