Neler Yeni

The last of us mantık saçmalığı

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Ömer alp
düşüncelerim senin için bir kabus olabilir ama doğru olan bu. bu insanlardan oluşan üretimin ve kaynak toplamanın olmadığı, yozlaşmış ve sahte özgürlük içinde beyinleri yıkanmış insanların olduğu bir dünya. yok olmanın eşiğindeki bi dünya. bu dünyanın oluşmaması için birileri düşüncelerini kendine saklayacak veya yok olacak. oldukça basit. ayrıca bilim sebepi sorgulamayı 2000 yıl önce bıraktı. artık sadece sonuç ve sonucun etkileri inceleniyor. kimse evrimin neden olduğunu bilmez çünkü bilim bunu sorgulamaz. düşünceleri hayalden ibaret olan ve realist olmayan biriyle daha fazla tartışabileceğimi düşünmüyorum. hayırlı akşamlar.
ağzınıza sağlık hocam

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Görkem Çağan
düşüncelerim senin için bir kabus olabilir ama doğru olan bu. bu insanlardan oluşan üretimin ve kaynak toplamanın olmadığı, yozlaşmış ve sahte özgürlük içinde beyinleri yıkanmış insanların olduğu bir dünya. yok olmanın eşiğindeki bi dünya. bu dünyanın oluşmaması için birileri düşüncelerini kendine saklayacak veya yok olacak. oldukça basit. ayrıca bilim sebepi sorgulamayı 2000 yıl önce bıraktı. artık sadece sonuç ve sonucun etkileri inceleniyor. kimse evrimin neden olduğunu bilmez çünkü bilim bunu sorgulamaz. düşünceleri hayalden ibaret olan ve realist olmayan biriyle daha fazla tartışabileceğimi düşünmüyorum. hayırlı akşamlar.

sana göre insanlık yok edilmeli susturulmalı hizaya sokulmalı bana göre ise insanlık yaşama hakkı, düşünme özgürlüğü ve var olma onurudur farklı dünyalardan konuştuğumuz çok açık bu noktada, daha fazla konuşmak bir şey kazandırmaz iyi akşamlar.

TayyarCR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
yolcu arslan

PNSHER

80+ Bronze
Kaynaklarını okudum bunlar cinsiyet değiştirmenin biyokojik sebeplerini ele alan makaleler ama hiçbiri mantık yönünden incelememiş incelemezde. Çünkü bilim sonuç odaklıdır sebep değil. Benim mantığım toplum için doğru olanı ve güçlü bir toplum kurmak için insanın içsel düşüncelerine dur diyebilmesinden ibaret. Ben idareyi savunurum mizacım serttir net konuşurum. Senin mantık çerçeven ile benimki arasında çok büyük bir köprü var. İkimizde kendimize göre haklıyız. Bana göre bu tartışma burda bitmiştir. Hayırlı akşamlar.
Zaten 2019 yılına kadar DSÖ bile trans bireyleri ruh hastaları olarak sınıflandırıyormuş. Bu bireylerin sayıları çok artmış olmalı ki toplumsal baskı yüzünden 2019 yılından sonra cinsiyet uyumsuzluğu olarak tanımlamışlar.

fatihfax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
fatihfax
sana göre insanlık yok edilmeli susturulmalı hizaya sokulmalı bana göre ise insanlık yaşama hakkı, düşünme özgürlüğü ve var olma onurudur farklı dünyalardan konuştuğumuz çok açık bu noktada, daha fazla konuşmak bir şey kazandırmaz iyi akşamlar.
oha ama yani. ben sana herkes ölsün demedim milleti asker gibi hizaya sokalım demedim. toplumumuzu yok edecek veya geleceğini tehlikeye atıcak düşünceleri veya fikirleri ortadan kaldırmalıyız dedim. ama sen beni çok yanlış anlamışsın. özgürlük anlayışın çok yanlış. daha fazla konuşmanın bir anlamı yok iyi akşamlar.

TayyarCR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
yolcu arslan
Zaten 2019 yılına kadar DSÖ bile trans bireyleri ruh hastaları olarak sınıflandırıyormuş. Bu bireylerin sayıları çok artmış olmalı ki toplumsal baskı yüzünden 2019 yılından sonra cinsiyet uyumsuzluğu olarak tanımlamışlar.
evet sen yazınca bende hatırladım o olayı.
Önceki sayfalarda yazdım Grid yani geylik hastalığıda Aids olarak değişti.
Hayatım boyunca bu varlığı sevicem. benim için bir yaratma sanıtıdır kadın.

1743879295050.png

1743879309210.png

Bu arada sadece oyunlarda filmlerde dizilerde değil. Dikkat ederseniz cemaatlerdede kadınlar hiç sohbete alınmaz. Hz.Mauhmmed'in bulunduğu heryerde kadın olurdu mesela. Hz.Süleyman'ı söylemeye gerek yok etrafındaki kadın bolluğunun. Çünkü sanat eseri olarak görüyorlar.
Cemaatlere bakın sohbetlerde hep erkekler var kadınlar hiç alınmaz hatta insandan bile sayılmaz. Çünkü cinsel obje olarak görüyor çoğu. Arap kültüründe kadın 2.sınıf bir insandır.
Bu durum şuanda bizim ülkemizdede yaşanıyor.

1743879683653.png

1743879698287.png

Osmanlı saray kadınları bile değişti. Üsten bakan zarafetten uzak kindar estetikten uzak tipleri koyuyorlar.
Başı kapalılara karşı değilim ama zenci olayına döndü başı açıkları da başı kapalı yaptılar.
4 bir yandan saldırı var artık siz düşünün taşının durumun vehametini.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Görkem Çağan
oha ama yani. ben sana herkes ölsün demedim milleti asker gibi hizaya sokalım demedim. toplumumuzu yok edecek veya geleceğini tehlikeye atıcak düşünceleri veya fikirleri ortadan kaldırmalıyız dedim. ama sen beni çok yanlış anlamışsın. özgürlük anlayışın çok yanlış. daha fazla konuşmanın bir anlamı yok iyi akşamlar.
yanlış anlamadım sadece söylediklerinin nereye vardığını açıkça gördüm ben yinede nezaketle bitiriyorum iyi akşamlar

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Çağan Acı
oyunu biz oynuyoruz başka kime sorucak :D
Oyun sana “hikayeyi istediğin gibi şekillendirebileceğin bir oyun deneyimi sunuyorum” demiyor, belli bir hikaye var onu oynayıp tecrübe edeceksin diyor. Ha işine gelmedi mi, piyasa da bir sürü hikayeyi senin belirlediğin oyun var gidip onu oynarsın. O yüzden sana sormak zorunda değil

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Samet
Hocam ağzınıza sağlık
Konudan bağımsız şuan oynuyorum oyunu yeni başladım dina gördüğüm en çirkin kadınlardan o ayrı ama bir yere oturduk karşılıklı es*ar içerek dün gece öpüşmemize kaç puan verirsin diye sohbet ediyolar tamam karakter lezbiyen olsun ama bana bu saçma sapan sahneleri yaşatma ya bide ilerde dediğine göre daha kötü olcak

Shix2x

80+ Bronze
Konudan bağımsız şuan oynuyorum oyunu yeni başladım dina gördüğüm en çirkin kadınlardan o ayrı ama bir yere oturduk karşılıklı es*ar içerek dün gece öpüşmemize kaç puan verirsin diye sohbet ediyolar tamam karakter lezbiyen olsun ama bana bu saçma sapan sahneleri yaşatma ya bide ilerde dediğine göre daha kötü olcak
Bende yeni başladım sirf desteklemek icin dina gibi maymun kızını başrolün yanina koyup lezbiyen yapmislar. Su kadar kaliteli oyuna nasıl böyle bir şey yapıyorlar anlamadım.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Ömer alp
Bende yeni başladım sirf desteklemek icin dina gibi maymun kızını başrolün yanina koyup lezbiyen yapmislar. Su kadar kaliteli oyuna nasıl böyle bir şey yapıyorlar anlamadım.
10/10 luk oyunun kalitesini zedeliyorlar işte sırf destek verdiklerini gözünüze batıra batıra sokmak için.

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Samet
Oynanışı grafikleri muazzam ama koltuk altı kıllı bir kızla güzelim kızı yatağa atmışlar oynayasım kaçtı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,003
Üyeler
172,018
Son üye
TheMetovic
Top Bottom