direkt bağlantılıBen part 1'i indirdim ama oyuna girince cızırtı sorunu olduğundan oynamamıştım ama dizisini izledim. Oyunlar arası bağlantı var mı? ilk oyunu oynamadan 2 yi oynasam sıkıntı olur mu?
Sallamam mı??? Oyunlar birbirine bağlantılı değilmi?Birebir aynı nereden duyup sallıyorsunuz
uzak mesafeler piksel oluyomu çok
uzak mesafeler piksel oluyomu çok
Cpu kullanımı 100 heAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
kanka görüntü kısıyor foruma atılmıyor tam kalite. Orta kalite de yükledim. Bir sorun yok
Hangi kart hangi çözünürlük de oynuyorsunAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
kanka görüntü kısıyor foruma atılmıyor tam kalite. Orta kalite de yükledim. Bir sorun yok
bende joelun sakal saç tuhaf biraz vsync açınca bide direk oyun kasıyokanka görüntü kısıyor foruma atılmıyor tam kalite. Orta kalite de yükledim. Bir sorun yok
kopya korumasi olunca fps dusuyor bu arada hogwarts legacyde baya olay olmustusony oyunlarında kopya koruma yok
vycs falan hepsi açık bende. Valla tek kapattıgım motion blur o da sevmediğim için.bende joelun sakal saç tuhaf biraz vsync açınca bide direk oyun kasıyo
merhaba biliyorsunuz the last of us part 2 cıktı herkes crack soruyordu ve daha cıkalı 1 gun olmadan crack cıkmıs ne düsünüyorsunuz siz para veripmi oynayacaksınız yoksa crackli şetorren