Neler Yeni

🔥İndirim The Last of Us Part II Remastered STEAM KEY 1475 TL

Kimler bu indirimden yararlandı ve satın aldı sayımızı görelim

• Evet satın aldım

• Hayır satın almadım

• Steam üzerinden satın aldım

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

TayyarCR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
yolcu arslan
İnsanlar hata yapıyor yani günümüz şartlarında bir oyuna 500tlden fazla vermek çok gereksiz. Güvendiğiniz 4-5 arkadaşla ortak hesap açın mümkünse zevkleriniz renkleriniz aynı olsun. Ben hayatta klma oyunu seviyorum mesela Silent hill Resident evil Last of us topla mahalleden adam toplar gibi sonra danaya girer gibide gir hesaba 2000 tl oyun fiyatı sana 500tlye gelir. Güvenilir insanlar bulun paranıza yazık etmeyin derim.

TahinPekmez

80+ Gold
İnsanlar hata yapıyor yani günümüz şartlarında bir oyuna 500tlden fazla vermek çok gereksiz. Güvendiğiniz 4-5 arkadaşla ortak hesap açın mümkünse zevkleriniz renkleriniz aynı olsun. Ben hayatta klma oyunu seviyorum mesela Silent hill Resident evil Last of us topla mahalleden adam toplar gibi sonra danaya girer gibide gir hesaba 2000 tl oyun fiyatı sana 500tlye gelir. Güvenilir insanlar bulun paranıza yazık etmeyin derim.
bizde de aile var steam de, paylaşıyoruz yoksa epic de alırdım

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Arif

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Arif
M4 Pro 24 gb ram. MacOS’a resmi olarak çıkmadığı için emülatör kurup oynanabiliyor bu da yarı yarıya performansı düşürüyor maalesef. Denesem kaç fps alırım merak ediyorum.
Yani Mac hakkında hiç bir şey bilmiyorum o yüzden net bir şey diyemem. Ama oynamanız zor gibi.

xberke

80+
M4 Pro 24 gb ram. MacOS’a resmi olarak çıkmadığı için emülatör kurup oynanabiliyor bu da yarı yarıya performansı düşürüyor maalesef. Denesem kaç fps alırım merak ediyorum.
Gayet de iyi oynatıyor gibi.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Hocam konudan keşke link ve kodu kaldırmasaydın sonradan tekrar gelirse diye kontrol ederdik

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Top Bottom