Cruyff and Messi
80+ Bronze
İlk oyunun gelmesi lazım artık ikinci oyunu anlarımda gelme gibi bir ihtimali var mı ilk oyunun ?
Son düzenleme:
Şu anlık bir şey görünmüyor. Önce Gow ve Uncharted gelicek sanırsam. Seneye de Tlou gelebilir.İlk oyunun gelmesi lazım artık yani ikinci oyunu anlarımda gelme gibi bir ihtimali var mı ilk oyunun ?
ikiside gelebilir ilk oyunu da gelmeyebilirİlk oyunun gelmesi lazım artık yani ikinci oyunu anlarımda gelme gibi bir ihtimali var mı ilk oyunun ?
Uncharted 4 seneye gelecek diye görmüştüm bir yerde https://www.donanimhaber.com/uncharted-4-pc-ye-geliyor--133887Şu anlık bir şey görünmüyor. Önce Gow ve Uncharted gelicek sanırsam. Seneye de Tlou gelebilir.
İşte Tlou bunlardan sonra gelebilir diye düşünüyorum. Seneye veya ondan sonra ki sene.Uncharted 4 seneye gelecek diye görmüştüm bir yerde
Zaten özel oyunları olmasa satamaz Xbox her türlü daha iyiSony ps4’e özel oyunlarının ekmeğini güzel yedi. Ben geleceğini düşünüyorum çünkü PC’de de yiyecek
Zaten özel oyunları olmasa satamaz Xbox her türlü daha iyi
Gelmezİlk oyunun gelmesi lazım artık yani ikinci oyunu anlarımda gelme gibi bir ihtimali var mı ilk oyunun ?
Bütün ps oyunları PC ye gelecek ama tarihleri belli değil
Geliceğini sanmıyorum oyun hala taş gibi duruyor.İlk oyunun gelmesi lazım artık yani ikinci oyunu anlarımda gelme gibi bir ihtimali var mı ilk oyunun ?