Dave Mustaine
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Sony TLOU2'nin ekmeğini bu nesilde de yiyecek.Ben yakın zamanda geleceğini sanmıyorum ama ilk oyun gelebilir.
“Sony'nin Yatırımcı İlişkileri Günü” öncesinde yayınlanan bir sunumda,PC'ye gelmesi planlanan oyunlarda var.Yani kaynağın kendisi Sony.O yüzden kesin gözüyle bakılıyor.Days Gone'ı PC'ye port ettiler.Bunu da ederler.Sony açıklamadı Uncharted 4'ün geliceğini niye bu kadar gelicek edicek diyorsunuz anlamadım bir sızıntıydı sadece doğru bile olmayabilir enis kirazoğluda böyle bir ihtimal olabilir dedi.
Bu görüntü sızdırıldı dediler ama.“Sony'nin Yatırımcı İlişkileri Günü” öncesinde yayınlanan bir sunumda,PC'ye gelmesi planlanan oyunlarda var.Yani kaynağın kendisi Sony.O yüzden kesin gözüyle bakılıyor.Alıntıyı görüntüle
Her exclusive oyun Pc'ye gelecek diye bir kaide yok.Hem Horizon Zero Dawn TLOU'dan sonra çıkmasına rağmen Pc'ye geldi.tlou ikiyi beklemeyin Uncharted 123 niye gelmedi daha önce eski olmasına rağmen
harizon zero Dawn satışları iyi değilki o yüzden geldiHer exclusive oyun Pc'ye gelecek diye bir kaide yok.Hem Horizon Zero Dawn TLOU'dan sonra çıkmasına rağmen Pc'ye geldi.
daha önce eski olmasına rağmen
Biliyorum ama sen eski olmasına rağmen gelmedi demiştin.harizon zero Dawn satışları iyi değilki o yüzden geldi
Elbet bir gün iki oyunu da PC'ye gelecek ama şu anda öyle bir şey yok gibi, ancak Horizon Zero Dawn ve Days Gone gibi PS exclusive oyunlarının PC'ye gelmesi ve Uncharted 4'ün büyük olasılıkla PC'ye gelecek olması o oyununda gelme ihtimalini arttırıyor. Bende gerçekten çok istiyorum gelmesini inşallah yakın zamanda gelir bekliyorum.İlk oyunun gelmesi lazım artık ikinci oyunu anlarımda gelme gibi bir ihtimali var mı ilk oyunun ?
ben Uncharted 1,2,3 den bahsediyorum bu oyunlar eski olduğu için daha önce gelmeliydiBiliyorum ama sen eski olmasına rağmen gelmedi demiştin.
Neyse ya eski oyunlar devam Witcher 3 e başlayacağım tekrardan oyunsuz kaldım keşke çıksa güzel oyunlar en son Days gone güzeldi o çıktı ondan beri durgunElbet bir gün iki oyunu da PC'ye gelecek ama şu anda öyle bir şey yok gibi, ancak Horizon Zero Dawn ve Days Gone gibi PS exclusive oyunlarının PC'ye gelmesi ve Uncharted 4'ün büyük olasılıkla PC'ye gelecek olması o oyununda gelme ihtimalini arttırıyor. Bende gerçekten çok istiyorum gelmesini inşallah yakın zamanda gelir bekliyorum.